LA CRISI DIGITAL

El 'Barçagate' també va esquitxar La Masia

El diari Sport revela que el 2017 es va ordenar l'estudi de continguts a les xarxes socials, inclòs el Barça B i el futbol base

marcosl16641357 sant joan desp      05 08 2011      presentaci n de la nueva200412222141

marcosl16641357 sant joan desp 05 08 2011 presentaci n de la nueva200412222141

1
Es llegeix en minuts

El ‘Barçagate’, la crisi digital destapada per la Cadena SER, no només va afectar el primer equip i la directiva sinó que també ha esquitxat La Masia, segons ha revelat en exclusiva el diari Sport. Es va ordenar un estudi de continguts a les xarxes socials, inclòs el Barça B, el filial blaugrana, i la resta del futbol base blaugrana sense informar l’estructura executiva.

Jaume Masferrer, l’assessor del president, que ara està suspès de sou i feina després d’haver-se conegut l’escàndol, va encarregar aquest seguiment, segons ha revelat el periodista Xavi Torres. Cap executiu del club ni tampoc cap directiu van estar al cas dels moviments ordenats i coneguts més endavant per la informació de la SER.

Notícies relacionades

En el cas de La Masia, els responsables van rebre un informe econòmic dels primers mesos de la temporada 2019-20 i van descobrir, segons l’Sport, una factura de 99.000 euros de Tantra Soft, una empresa consultora en informàtica i tecnologia de la informació, vinculada laboralment a I3Ventures, l’empresa del ‘Barçagate’.

Pendent de l’auditoria

El club encara no ha fet pública l’auditoria que va encarregar per aclarir aquest enrevessat afer, que primer va obligar Bartomeu a donar explicacions fins i tot als quatre capitans (Messi, Busquets, Sergi Roberto i Piqué), sinó que ha sigut esgrimit com l’argument principal per a la dimissió dels sis directius que han abandonat la junta aquesta setmana passada.