EL CONFINAMENT DEL TÈCNIC

Setién: «El que més trobo a faltar és el verd»

L'entrenador del Barça revela les seves rutines diàries i aprofita per llegir el llibre solidari realitzat per uns periodistes esportius de Barcelona

setien / periodico

1
Es llegeix en minuts

Confinat a casa com tothom pel coronavirus està Quique Setién. «El que més trobo a faltar és el verd», ha explicat el tècnic del Barça en un vídeo difós per les xarxes socials del club blaugrana, tocant una planta que té al seu domicili. És el que té més a prop que li evoca la gespa dels camps de futbol. Ha reclamat, això sí, «mantenir-se a casa, amb certes rutines per no aturar-nos. És clar que això passarà, tant de bo passi aviat».

Setién ha revelat que intenta «mantenir-se actiu» en tot moment. «Trobo a faltar el verd, els partits, l’adrenalina, la càrrega aquesta que fa 40 anys que alimentem de manera contínua. El que t’agrada és la pilota, l’entrenament, el contacte amb la gent», ha admès el tècnic del Barça.

Després, ha explicat el llibre que té ara entre mans en les llargues hores de confinament. «Estic llegint aquest llibre de relats solidaris, amb la portada d’Iniesta. És un projecte solidari per ajudar persones que ho necessitaven», ha comentat Setién.

Sense veure sèries

Notícies relacionades

«Hi ha un munt de periodistes que van escriure aquest llibre. Llegeixo, per exemple, el pròleg d’Iniesta, en què et diu que darrere de la pilota no només hi ha alegria sinó que també hi ha la solidaritat per dir als nens que guanyaran aquest partit», ha llegit Setién, recordant també els textos de Messi Guardiola en aquest mateix projecte. «El mateix Pep deia tant de bo poguéssim treure el pallasso que portem dins i fer més feliç la gent».

Quan vol llegir, Setién està dedicat a aquest projecte. «No, no soc de sèries. Vaig veure, això sí, la de Joc de Trons, però la tinc molt oblidada», ha explicat el tècnic del Barça, que després es dirigeix a la cuina per acabar de fer el dinar. «Estic fent una salsa de mandonguilles meravellosa. Més d’això... La meva especialitat és la truita de patates, em surt de meravella».