LOGRONYO 0 - BARCELONA 6

El Barça femení arrasa en la seva visita a la Rioja

Marta Torrejón amb un gol, Alexia Putellas, amb dos, i Lasmina Oshoala, amb tres, van ser les golejadores blaugrana

marta-torrejon

2

L’EDF Logronyo va perdre davant el FC Barcelona per 0-6 en un partit en el qual l’equip de La Rioja va ser superat per les blaugrana de principi a fi, tot i que va aguantar mitja hora sense rebre cap gol. El partit va començar sense amo, amb dos equips imprecisos que no manejaven el joc amb fluïdesa; però en menys d’un quart d’hora el Barcelona va agafar les regnes del partit i el Logronyo es va haver de resignar a defensar i repel·lir els atacs visitants.

L’equip dirigit per Lluís Cortés va crear nombroses jugades d’atac amb què es van poder avançar al marcador. Mertens va tenir la primera gran ocasió del partit per posar per davant al Barça, però la portera de l’EDF Logronyo, Isabel Longa, va aturar el seu xut amb una bona parada; poc després, Jenifer Hermoso va marcar el primer gol, anul·lat per fora de joc.

Els primers gols

L’EDF Logronyo va intentar treure la pilota de la seva àrea i ocasionar algun perill a les seves rivals, però l’alta pressió barcelonista va dificultar aquesta tasca. Els atacs del conjunt català van continuar bombardejant la porteria de les de La Rioja. Hamraoui Oshoala van tenir dues bones oportunitats, la primera amb un xut des de la frontal i la segona amb una rematada sola contra la portera de l’EDF Logronyo que va marxar per sobre del travesser.

Qualsevol reacció de les de La Rioja va quedar en res davant del primer gol del Barça. En un córner la pilota va arribar al segon pal, on Marta Torrejón només va haver d’empènyer la pilota per aconseguir el 0-1. Un minut després, l’EDF Logronyo va patir un segon cop. Alexia Putellas va entrar des de segona línia per rematar una centrada a l’àrea i col·locar el 0-2. Les locals van voler reaccionar i van arribar a forçar una falta perillosa, que van treure sense conseqüències, però com a resposta, van encaixar el 0-3 a punt del descans, en una altra jugada a pilota aturada que va rematar Alexia Putellas.

La segona part, amb el partit sentenciat, va tenir menys intensitat i un domini total del Barcelona, que va crear menys oportunitats. Però les que va generar les va aprofitar gràcies a la davantera nigeriana Lamina Oshoala, que va anotar els tres gols de la segona meitat. El primer de nou a la sortida d’un córner, el segon a mitjans del segon temps i el 0-6 definitiu ja a la recta final del partit.

La fitxa del partit

0.- EDF Logronyo: Isabel Longa; Nagela Oliveira, Ana Carol, Caracas (Leticia Méndez, m.67), Ana Velázquez (Jade, m.60), Lorena Valderas; Ida Guehai (María González, m.75), Silvia Ruiz (Grace Asantewaa, m.55), Raquel García, Judith Luzuriaga; i Pierina.

6.- FC Barcelona: Sandra Paños; Van Der Graft, Marta Torrejón (Candela Andújar, m.61), Andrea Pereira (Codina, m.65), Crnogorcevic; Hamraoui, Alexia Putellas (Losasa, m.54), Jenifer Hermoso (Aitana, m.61), Caldentey, Oshoala, i Martens

Gols: 0-1 Min.32 Marta Torrejón. 0-2 Min.33 Putellas. 0-3 Min.45 Putellas. 0-4 Min.53 Oshoala. 0-5 Min.70 Oshoala. 0-6 Min.88 Oshoala

Àrbitre: Frías Acedo. Va mostrar cartolina groga a la jugadora del FC Barcelona, Hamraoui.

Incidències: Partit de la jornada 21 de la Lliga Iberdrola disputat a l’estadi de Las Gaunas davant d’uns 600 espectadors.