UN ALTRE REBUIG

El Barça també truca a Koeman, però rep una altra negativa

El seleccionador holandès va quedar sorprès perquè la junta de Bartomeu ja sabia que té l'Eurocopa en el seu horitzó immediat

marcosl48490710 soccer football   uefa nations league semi final   netherlan200112190217

marcosl48490710 soccer football uefa nations league semi final netherlan200112190217 / CARL RECINE

1
Es llegeix en minuts

El Barça no només va negociar amb Xavi per substituir Valverde. El Barça també va trucar a Ronald Koeman, el seleccionador holandès, per si estava disposat a asseure’s, ja de manera immediata, a la banqueta del Camp Nou. Però l’heroi de Wembley, com ha revelat el periodista Lluís Canut al programa ‘Tot Gira’ de Catalunya Ràdio, va rebutjar aquesta proposició.

Notícies relacionades

Koeman va quedar, a més, sorprès d’aquesta trucada del club blaugrana perquè ja sabia que no podia acceptar l’oferta perquè té per endavant el repte de l’Eurocopa amb la selecció holandesa. Malgrat tot, la directiva de Bartomeu va sondejar el tècnic en la seva desesperada recerca d’un substitut de Valverde. Però a l’encara entrenador del Barça encara no se li ha comunicat res sobre el seu futur.

Tant Xavi, el jugador amb més partits en la història del Barcelona, com Koeman, el defensa que va marcar el gol que va donar la primera Copa d’Europa al club al ja demolit estadi de Wembley el 1992, han rebutjat la trucada del president blaugrana.