27 set 2020

Anar al contingut

BARÇA-MADRID, el 18 de desembre

Bartomeu no tem el Tsunami: «No veig motiu per suspendre el clàssic»

«És compatible jugar a futbol i un acte reivindicatiu pacífic i serè», ha assenyalat sobre la convocatòria independentista

Sobre una eventual retirada de Messi, el president blaugrana afirma que «Leo té encara molt recorregut per davant»

El Periódico

Bartomeu no tem el Tsunami: «No veig motiu per suspendre el clàssic»

El president del FC BarcelonaJosep Maria Bartomeu, ha assegurat aquest dissabte que no hi ha motius per suspendre el clàssic que Barça i Madrid han de jugar el 18 de desembre al Camp Nou. Així s'ha manifestat durant una entrevista al programa 'El suplement' de Catalunya Ràdio quan li han preguntat per la convocatòria que ha fet Tsunami Democràtic, cridant els independentistes a acudir aquell dia al camp en un acte en protesta per la sentència del procés. «No estic preocupat», ha assenyalat.

�� JOSEP MARIA BARTOMEU (@jmbartomeu): "L'estadi és lliure. No hi ha restriccions. No veig cap motiu per suspendre el Clàssic"

�� L'entrevista: https://t.co/oBlDGBVWfW pic.twitter.com/gjGxMDy1ny

— El suplement (@elsuplement) December 7, 2019

"Crec que fer un acte reivindicatiu de forma cívica i serena, jugant un partit de futbol, és compatible. Per tant no veig problema que puguem jugar a futbol i fer aquesta reivindicació cívica i  pacífica», ha subratllat Bartomeu, que ha destacat que «el soci del Barça quan ve a l'estadi és lliure, hi ha llibertat d'expressió, de moviments, per exhibir pancartes o banderes. No hi ha restricció». Sense insultar, el soci podrà venir a mostrar la seva reivindicació. El Camp Nou és un estadi on sempre ens hem reivindicat de manera pacífica», ha insistit.

«Leo no se n'anirà mai»

En l'entrevista, Bartomeu també ha abordat altres assumptes de l'actualitat blaugrana. Així, s'ha referit a Leo Messi y sus paraules a la gala de la Pilota d'Or al·ludint a una pròxima retirada: el president del Barça ha afirmat que «Messi té encara molt recorregut per davant. No té cap problema a continuar al Barça. No tinc cap dubte que jugarà aquí fins que es retiri. És un compromís seu». I ha afegit contundent: »Leo no seria mai del club. Aquest és el club de la seva vida».

�� JOSEP MARIA BARTOMEU (@jmbartomeu): "Messi té encara molt recorregut per endavant. No té cap problema amb seguir al Barça. No tinc cap dubte que jugarà aquí fins que es retiri, és un compromís d'ell"

�� L'entrevista: https://t.co/oBlDGBVWfW pic.twitter.com/kHPgQ8qId7

— El suplement (@elsuplement) December 7, 2019

També ha abordat la continuitat de l'entrenador, Ernesto Valverde. Ha afirmat que «la decisió d'anar-se'n l'ha de prendre Valverde en funció de com vagin les coses. L'esforç és alt però està il·lusionat. Té ganes i ho vol fer bé».

�� JOSEP MARIA BARTOMEU (@jmbartomeu): «La decisió de marxar és una decisió que ha de prendre Valverde en funció de com van les coses. L'esforç és elevat però està il·lusionat, en te ganes, vol fer-ho bé»

�� L'entrevista: https://t.co/oBlDGBVWfW pic.twitter.com/X6iCOwscFD

— El suplement (@elsuplement) December 7, 2019

Bartomeu ha apuntat que l'objectiu del club aquest any és la Lliga: «Sempre, la Lliga. És la màxima competició i és la que dotem amb més pressupost cada any». Ha considerat que és «massa aviat» per parlar d'eleccions i ha tingut paraules per a l'expresident Sandro Rosell: «La justícia ha sigut molt injusta amb ell».