18 DE DESEMBRE

Tsunami crida els ciutadans de Catalunya a anar a Barcelona pel clàssic Barça-Madrid

La plataforma convida els socis del Barça a confirmar que participaran en una protesta

jdomenech50459710 files  in this file photo taken on may 06  2018 banners dema191020171631

jdomenech50459710 files in this file photo taken on may 06 2018 banners dema191020171631 / JOSEP LAGO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tsunami Democràtic ha convocat aquest divendres «tota la ciutadania» de Catalunya a «reservar-se la data» i acudir a Barcelona amb motiu del clàssic Barça - Reial Madrid que es disputarà el dimecres 18 de desembre.

En un missatge difós per les xarxes socials, la plataforma ha fet una crida als que vulguin participar en la mobilització, i ha fet una menció especial als socis del FC Barcelonaperquè confirmin la seva assistència a través de l’aplicació de Tsunami.

En el comunicat, Tsunami assegura que és «conscient de la transcendència d’un partit com el Barça - Reial Madrid per als aficionats a l’esport. No obstant, qualifica d’«excepcional» el «moment polític, judicial i repressiu», per la qual cosa s’ha d’entendre –afegeix– que cal seure i parlar sobre llibertat, drets fonamentals i l’autodeterminació de Catalunya. Tsunami havia sol·licitat en un dels seus últims missatges que el Barça i el Madrid accedissin a col·locar una pancarta amb el lema ‘Sit and talk’ amb motiu del partit.

Notícies relacionades

«Amb presos, exiliats, sense autodeterminació ni plenitud de drets fonamentals, no hi ha normalitat. El 18, el clàssic el jugarem tots. Aquesta és la força de la gent», conclou el comunicat.