el futur del futbolista

"Ara no hi ha res més que l'Atlètic", diu la germana i representant de Griezmann

L'assessora del futbolista afirma que són "rumors infundats" els que apunten a la sortida del davanter del conjunt blanc-i-vermell

marcosl47409088 france s forward antoine griezmann arrives at the french nat190319165935

marcosl47409088 france s forward antoine griezmann arrives at the french nat190319165935 / FRANCK FIFE

1
Es llegeix en minuts

Maud Griezmann, germana i representant de l’atacant de l’Atlètic, va qualificar de "rumors infundats" les informacions que apunten que el jugador podria fitxar pel Barça. "El que es diu del futur del meu germà és infundat. Alguns es permeten alimentar els dubtes amb rumors infundats, jo soc l’única que gestiona, amb el meu pare i el nostre advocat, els interessos de l’Antoine", va indicar en declaracions publicades aquest dijous al diari francès 'Le Figaro’. Maud Griezmann afegeix: "Ara mateix no hi ha res més que l’Atlètic".

Notícies relacionades

La representant va reaccionar davant de les informacions de premsa, iniciades per ‘L’Équipe’, que apuntaven que el jugador va reactivar la pista del Barcelona després de l’eliminació del seu actual club en els vuitens de final de la Lliga de Campions davant de la Juventus de Torí.

Griezmann ja va estar en l’òrbita del club blaugrana a l’estiu del 2018, però en aquell moment va anunciar, en un documental, la seva renovació amb l’Atlètic fins al 2023 a canvi d’un salari de 23 milions d’euros anuals.