NOVES CONVERSES

Griezmann torna a estar en el mercat

El davanter de l'Atlètic estaria disposat a escoltar de nou el Barça, segons 'L'Équipe'

jdomenech47385433 soccer football   la liga santander   athletic bilbao v atle190317175236

jdomenech47385433 soccer football la liga santander athletic bilbao v atle190317175236 / VINCENT WEST

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Antoine Griezmann ocuparà un lloc preferent en elmercat del pròxim estiu. El fracàs de la seva aposta per l’Atlètic de Madrid, on no s’ha erigit en el líder ni l’equip ha millorat les seves prestacions, torna el davanter a l’aparador i disposat a escoltar ofertes. La clàusula de rescissió està en 120 milions, una quantitat assequible per a alguns dels clubs grans d’Europa.

Griezmann escoltaria, en primer lloc, el Barça. Segons el diari francès 'L’Equipe', el club blaugrana abordaria una altra vegada la contractació del futbolista, que es va frustrar a l’últim estiu per la voluntat final del jugador de renovar amb l’Atlètic perquè el va convertir en el més ben pagat de la plantilla. Ni el reconeixement del club ni els resultats han millorat. L’equip de Diego Simeone va quedar eliminat de la Copa i de la Champions –la final es disputa al seu estadi, el Metropolitano– i la distància a la Lliga redueix molt les opcions de triomf. 

Aspirants al traspàs 

Notícies relacionades

Malgrat el rebuig de Griezmann, que va deixar en molt mal lloc el Barça ja que l’anunci es va fer a través d’un publireportatge realitzat per la productora de Gerard Piqué, el club blaugrana estaria analitzant la possibilitat de fer un segon intent.

La clàusula de rescissió ha augmentat de 100 a 120 milions, la qual cosa forçaria que Griezmann es rebaixés el sou actual que percep a l’Atlètic fins als16 milions d’euros anuals, segons L’Équipe. El contracte seria fins al 2024. En cas de consumar-se el fitxatge, el Barça hauria de traspassar algun jugador de l’actual plantilla, no només per fer un buit en la davantera a Griezmann, sinó per adquirir liquiditat i pagar la clàusula. Philippe Coutinho seria un dels candidats a ser traspassat, i també Malcom, tot i que la seva cotització és menor.