SEGUEIX EL CONFLICTE

El sindicat de futbolistes descarta al cent per cent el partit de Miami

"L'any que ve, amb consens, sí que seria possible", afirma David Aganzo, president de l'Associació de Futbolistes Espanyols

aguasch45629931 graf8566 madrid 17 10  2018   el presidente de la liga  javi181030132627

aguasch45629931 graf8566 madrid 17 10 2018 el presidente de la liga javi181030132627 / EFE Rodrigo Jimenez

1
Es llegeix en minuts

El president de l’Associació de Futbolistes Espanyols, David Aganzo, va descartar que el partit Girona-Barcelona es disputi a Miami, tot i que va considerar que "l’any que ve, amb un consens per part de tothom, sí que seria possible" que un partit de La Lliga espanyola se celebri als Estats Units.

Després de l’acte d’homenatge als olímpics del 1980 celebrat aquest dimarts a la seu del Comitè Olímpic Espanyol (COE), David Aganzo va afirmar que, per adoptar una decisió d’aquest tipus, hi ha d’haver un "consens entre totes les entitats". "Si algun dia s’ha de jugar fora o no, ho hem de decidir entre tots", va remarcar.

"Inviable"

En aquest sentit, Aganzo va recordar que tant la UEFA, com la FIFA i la Reial Federació Espanyola de Futbol, a més dels futbolistes, són contraris que el partit Girona-Barcelona, corresponent a la 21a jornada es disputi a Miami, com pretén La Lliga. "Aquest any no es farà. L’any que ve, amb un consens per part de tots, sí que és possible que es faci", va afegir.

Notícies relacionades

"Amb això no estic dient que es faci l’any que ve", va continuar, "el que estic dient és que en una decisió tan important com és la de portar un partit a Miami hi han d’aparèixer moltes parts". "Ara mateix és inviable", va sentenciar.

Javier Tebas, president de la Lliga, és el màxim artífex d’aquest projecte i ha repetit en diverses ocasions, tot i les negatives, que el partit sí que es disputarà a Florida.

La UEFA ho veu molt complicat

El president de la UEFA, <strong>Aleksander Ceferin, </strong>va dir aquest dimarts que per celebrar un hipotètic partit de lliga fora del territori de la competició és necessari l’acord de les dues federacions implicades, així com el de les corresponents confederacions.

Temes:

Estats Units