NOU CAMÍ

Luis Enrique, nou seleccionador d'Espanya

La federació de Luis Rubiales aposta pe l'ex del Barça per al futur de 'la Roja'

lainz41891439 luis enrique  camino de doha180203140624

lainz41891439 luis enrique camino de doha180203140624

1
Es llegeix en minuts
Alejandro García

Luis Enrique Martínez dirigirà la selecció espanyola de futbol durant dues temporades, segons ha anunciat el president de la federació, Luis Rubiales. L’exentrenador del Barça conclou l’any sabàtic que es va adjudicar després de la seva sortida del club i emprèn l’aventura de redreçar el rumb de ‘la Roja’.

El nomenament de Luis Enrique ha transcendit fins i tot abans que la junta de la federació es reunís per debatre el nom del futur seleccionador. El president Rubiales ha mostrat les cartes al matí al declarar: "Busquem un líder que marqui una doctrina de la qual no surti ningú, una persona de caràcter, que imposi el seu criteri i es faci respectar al 100%". Es referia, sens dubte, a Luis Enrique.

Rubiales està convençut que es tanca la crisi viscuda durant el Mundial de Rússia, oberta el dia en què Julen Lopetegui va acceptar ser entrenador del Reial Madrid, a proposta de Florentino Pérez per ocupar l’espai de Zinedine Zidane.

Intens dilluns als despatxos

Notícies relacionades

La federació viu un intens dilluns als despatxos de Las Rozas. A més de desempatar la margarida del seleccionador, s’ha nomenat director esportiu l’exporter José Francisco Molina, un càrrec que va tenir Fernando Hierro fins que es va haver de sacrificar per dirigir la banqueta en el desastrós mundial espanyol a Rússia.

La federació també ha convençut la directiva del Sevilla FC que Tànger (Marroc) ha de ser l’escenari de la Supercopa d’Espanya contra el FC Barcelona. Un partit únic el 12 d’agost.

Temes:

Luis Enrique