ÚLTIMS DETALLS

Lenglet viatja a Sevilla per pagar la seva clàusula de rescissió

El jugador ha passat el reconeixement mèdic, però no s'ha entrenat a les ordres de Pablo Machín

1510010159025

1510010159025

1
Es llegeix en minuts

El defensa francès del Sevilla Clement Lenglet ha arribat a primera hora del matí d’aquest dimarts a la capital andalusa per ultimar el pagament de la clàusula de rescissió unilateral del seu contracte i marxar al Barcelona, amb el qual es comprometrà per a les pròximes cinc temporades.

Lenglet, que en teoria s’hauria d’incorporar a la pretemporada que iniciarà la plantilla sevillista a les ordres del seu nou entrenador, Pablo Machín, és ara en un hotel pròxim al Sánchez Pizjuán, per on té previst passar al llarg del matí, han informat a Efe fonts de la negociació. Això sí, el jugador ha realitzat el reconeixement mèdic, perquè mentre no hi hagi un acord total sobre la forma de pagament del Barcelona al Sevilla, el francès s’ha d’integrar a la dinàmica sevillista. Fet que implica sotmetre’s al control mèdic de pretemporada.

Només falta la clàusula

Notícies relacionades

L’import que haurà de pagar Lenglet al Sevilla per resoldre el contracte que els uneix fins al juny del 2021 ascendeix a 35 milions d’euros, dels quals el 10% (3,5) s’hauran d’entregar al Nancy, el club des del qual el central va arribar al futbol espanyol el gener del 2017 a canvi de 5 milions.

En només 18 mesos, Clement Lenglet, que acaba de complir 23 anys, ha disputat al Sevilla 73 partits oficials, en els quals ha anotat quatre gols

Temes:

Sevilla FC