ESPERA OFERTA DE RENOVACIÓ

Alba: "No vaig entendre la marxa de Robert"

El lateral del Barça lamenta que la pedrera tingui ara menys pes al primer equip

marcosl43879414 spain s defender jordi alba arrives to take part in a press 180622121812

marcosl43879414 spain s defender jordi alba arrives to take part in a press 180622121812 / PIERRE-PHILIPPE MARCOU

2
Es llegeix en minuts
Marcos López

Jordi Alba, el lateral esquerre del Barça i de la selecció espanyola, ha expressat el seu malestar per la marxa de Robert Fernández com a secretari tècnic del club. No se li va renovar el contracte i Eric Abidalés, juntament amb Pep Segura, el màxim responsable de l’estructura esportiva del Barça. "El Robert treballa fenomenal. S’ha deixat la vida pel Barça i com a persona a ningú li queia malament, ningú no parlava malament del Robert", ha dit Alba en una entrevista concedida a 'El larguero' de la Cadena SER.

"A Abidal l’admirem tots, jo el primer, però quan hi ha coses que no entens s’han de preguntar a qui ho decideix. No vaig entendre la marxa de Robert, sempre respectant Abidal. Però no ho vaig entendre, t’ho dic així de clar", ha subratllat el defensa del Barça, dolgut per la sortida de l’executiu que va arribar al club l’estiu del 2015. "No soc en el dia a dia del club, però sincerament no ho entenc", ha afegit.

No entén l’acomiadament de Robert ni que el club hagi perdut l’aposta pels jugadors de la pedrera, un signe del seu estil. Lamenta, a més, que diversos joves prefereixin anar-se’n a l’estranger abans que apostar per seguir a la Masia. Se’n van, com ha recordat Jordi Alba, perquè "no tenen minuts", i ha explicat després que "quan vaig entrar al Barça érem 14 o 15 de la pedrera i això és una capacitat positiva que té el Barça".

En defensa de Piqué

Notícies relacionades

Quan li han preguntat sobre si Piqué estava afectat pel malestar que té el club per la seva implicació en el documental sobre Griezmann, Alba ha dit amb ironia: "Està preocupat, eh..!" "El Geri no fitxa. Ell va fer un documental, és un projecte respectable. No depèn del Geri que Griezmann fitxi pel Barça. Ell no ho sabia, no sabia res. No sabia ni que estaven fent aquest reportatge, sí que vaig veure la pel·lícula de Griezmann. Vaig pensar que faria una roda de premsa per comunicar-ho", ha dit el defensa blaugrana.

"La meva intenció seria renovar, però no depèn només de mi" (Jordi Alba)

Jordi Alba està pendent de la seva renovació amb el Barça. Li queden dos anys de contracte. "La meva intenció és renovar, però no només depèn de mi. Al final, el club ha d’estar content. Sent com soc i amb el caràcter que tinc, no depèn només de mi. Si fos per mi, em quedaria tota la meva vida al Barça. Estic fent grans temporades, sobretot aquesta, però insisteixo que no depèn de mi. Ells renoven qui volen". Ha recordat que "amb Valverde ha anat millor" perquè era impossible "anar pitjor després de l’últim any de Luis Enrique".