JORNADA ESPECIAL BLAUGRANA

Milers d'aficionats segueixen l'entrenament del Barça al Mini

La plantilla blaugrana visitarà diversos hospitals de Barcelona després de la sessió matinal de portes obertes

Les entrades per poder assistir a aquesta sessió es van esgotar ràpidament, gratuïtes per als socis, a 5 euros per al públic en general.  / EFE VÍDEO

1
Es llegeix en minuts
Jordi Tió

Milers de nens i nenes han disfrutat d'un matí molt especial al Miniestadi amb l'entrenament de portes obertes del Barça, una cita ja tradicional la vigília del dia de Reis, una matinal que l'equip blaugrana, després de la sessió, culmina amb la visita a diversos centres i hospitals (Sant Joan de Déu, Vall d'Hebron, Germans Trias i Pujol -Can Ruti-, Hospital de Barcelona, Hospital de Nens de Barcelona, Cottolengo Pare Alegre i Casa Ronald McDonald).

El Mini no s'ha omplert malgrat que des del club s'havia informat fa uns dies que les entrades (gratuïtes per als socis i a cinc euros per al públic en general) s'havien esgotat. El que sí que era ben palpable era l'activitat de diversos revendes als voltants del camp oferint entrades a 10 euros, pràctica lamentable i denunciable, i més tractant-se d'una jornada especial per als nens.

Els més aclamats

La sessió ha començat a les 11.30 hores. El cos tècnic, amb Ernesto Valverde al capdavant, ha sigut el primer grup a trepitjar el terreny de joc davant l'aclamació general. Una cridòria que ha augmentat quan han sigut els jugadors els que han saltat al camp mentre sonava l'himne del Barça.

Notícies relacionades

Els jugadors, després del partit d'ahir a la nit davant el Celta a la Copa, ha iniciat l'entrenament amb dues voltes al camp corrent suaument i després s'han disposat en dos grups per fer el tradicional rondoMessi, que portava una gorra grisa malgrat l'assolellat matí, ha sigut dels més aclamats, juntament amb Iniesta, Suárez, Piqué i també Paulinho, que sembla que ja s'ha guanyat l'admiració dels culers per més reticències que aixequés el seu fitxatge.

Els jugadors que ahir a la nit van disputar el partit de Copa a Vigo han fet una suau sessió d'uns 40 minuts i han marxat al vestidors, mentre que els que van ser suplents o no van viatjar s'han quedat disputant diversos partidets.