Valverde torna content

"Les perspectives i la il·lusió que tenim és guanyar tots els títols", diu Valverde, que encara veu aspectes per millorar

jdomenech39486204 mia404  miami  fl  ee uu    28 07 2017   el entrenador del f170730042528

jdomenech39486204 mia404 miami fl ee uu 28 07 2017 el entrenador del f170730042528 / JuanJo Martin

1
Es llegeix en minuts

Actitud, joc i determinació. El Barça va aprovar en tres aspectes determinants del futbol en el clàssic davant el Madrid que acomiadava la gira per Estats Units. Per Ernesto Valverde, només hi va faltar una dosi més gran de punteria per ampliar el marcador, encara que el tècnic també va reconèixer que l'equip va concedir més ocasions de les que hauria desitjat davant el Madrid.

"Els resultats són una conseqüència del joc, generalment", va exposar Valverde per considerar que el triomf sobre el Madrid i els dos anteriors estaven fundats en el futbol que sempre procura teixir el Barça. "Aquí estem per guanyar", va admetre, conscient que se'l jutja pels resultats, "però també sabem que ens hem de centrar en el joc". Això és el que li han demanat a ell com una condició inexcusable per fitxar-lo. El Barça ha fet del seu estil una bandera.

MOMENTS BONS I DOLENTS

Notícies relacionades

"Les perspectives i la il·lusió que tenim és guanyar tots els títols", va respondre Valverde, que encara veu aspectes per millorar, per la influència de Messi en l'equip i el seu "extraordinari talent". A Leo el tindrà amb la disposició irreprotxable de sempre. De Neymar, no n'està tan segur davant els rumors de la seva marxa. "No, no vull especular. El veig on estava fa uns dies, amb nosaltres, i espero que segueixi sent així", va replicar, abans de tornar a l'anàlisi del partit.

 "No, no vull especular amb Neymar. Le veig on estava fa uns dies, amb nosaltres, i espero que segueixi sent així"

"Hem jugat a vegades amb brillantor i en altres amb menys, però me'n vaig satisfet. Hi ha hagut més moments bons que dolents, i amb això ens quedem, sense perdre de vista que tenim coses per millorar", va dir Valverde, que va voler ressaltar les dures condicions de calor i humitat que van suportar els jugadors sobre la gespa del Hard Rock Stadium.