Cardoner defensa la gestió del Seient lliure per part del FC Barcelona

"Hem actuat correctament", assegura el vicepresident del club

jcarmengol30111415 gra215  barcelona  19 06 2015   el exvicepresidente del  rea160726161950

jcarmengol30111415 gra215 barcelona 19 06 2015 el exvicepresidente del rea160726161950 / EFE / ALEJANDRO GARCIA

1
Es llegeix en minuts

Jordi Cardoner, vicepresident primer i responsable de l'Àrea Social del FC Barcelona, ha sortit en defensa de la gestió que el club fa del Seient lliure. "El Barça ha actuat correctament", ha assegurat taxativamet davant la informació de TV-3 que denunciava anomalies en la liquidació del club amb el titular del seient al Camp Nou.

El vicepresident blaugrana ha assegurat que els beneficis generats amb el paquet 'VIP Experience' de determinats partits reverteixen en tots els socis: "Tots els diners es redistribueix amb altres socis el seient dels quals no s'ha revenut", ha indicat. "El club --ha afegit-- no s'apropia un benefici, sinó que el genera perquè després es pot destinar a fitxatges, a no apujar el preu dels abonats i a excedent de tresoreria".

El paquet vip consisteix en serveis complementaris que afegeix el Barça al seient en si, com un servei de càtering, assistència d'hostesses o pàrquing. Solen adquirir-lo aficionats de pas per la ciutat. Les entrades Vip en aquests partits, depenent de la grada, han oscil·lat entre els 520 euros i els 1.850 euros. Però el club no n'ha fet un repartiment equitatiu, meitat per al soci i meitat per al club, encara que descomptant després l'IVA i les despeses de gestió, com es fa en qualsevol seient alliberat.

MOLT ENFADAT 

Notícies relacionades

Cardoner no veu justificat el malestar expressat per alguns socis arran de la informació emesa per la televisió pública catalana, a la qual el vicepresident ha dirigit els seus dards. "S'ha generat soroll innecessari. Estem molt disgustats amb TV-3. Hi ha coses que no fem bé, però aquest no és el cas". Cardoner ha revelat que amb aquest servei vip el club ingressa uns 17 milions d'euros, despeses a part.

"Si distribuïssim equitativament el que produïm amb el VIP Experience alguns socis estarien rebent més diners que el cost del seu abonament", ha precisat. Segons Cardoner, no s'ha amagat informació al soci, que el que ha d'esperar és un bon ús del seient que allibera.