Wenger, Alexis i l'Arsenal tornen al Camp Nou

El davanter xilè és una de les estrelles del la luxosa plantilla londinenca

Els periodistes esportius Marcos López i Joan Domènech comenten la sort del Barça en els vuitens de final de la Lliga de Campions. L’equip de Luis Enrique s’enfrontarà a l’Arsenal. / MÒNICA TUDELA

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Alexis Sánchez tornarà al Camp Nou dos anys després de la seva marxa. Vestint els colors de l'Arsenal, el club que va pagar 42 milions pel seu fitxatge. El sorteig de la Champions ha proporcionat el duel entre el Barça i el conjunt anglès, que no es veien la cares des de la temporada 2010-11. En aquella ocasió, els blaugranes van eliminar els 'gunners' en els vuitens de final. Després de perdre a l'Emirates (2-1), l'equip de Pep Guardiola va vèncer per 3-1. El Barça va acabar proclamant-se campió de la Champions a Wembley.

Alexis és una de les estrelles de la luxosa plantilla que continua dirigint Arsène Wenger, immune a totes les crítiques, a totes les crisis i a l'absència de títols més grans, encara que la temporada anterior va conquistar la Copa i fa dues campanyes que hissa la Supercopa anglesa. 

Notícies relacionades

Longeu com ningú, Wenger va enriquint una plantilla a la qual falta fer el salt definitiu de conquistar la Premier. No només Alexis ha elevat el nivell del conjunt londinenc. A l'Arsenal milita Mesut Özil, per qui va pagar 45 milions més 5 en variables. El francès Olivier Giroud és el màxim golejador de l'equip, tant al campionat anglès com a la Champions. La porteria està en mans de Petr Cech, que a penes ha travessat la ciutat des del barri de Chelsea.

Aquest diumenge hi va haver celebració nadalenca a l'Arsenal. Per les festes, en què no descansaran perquè la Premier no para mai al calendari, i pel liderat. Momentani, en una alternança improvisada amb el Leicester i el Manchester City. L'Arsenal suma 10 victòries i 3 empats en 16 jornades, amb 29 gols a favor i 13 en contra.