Luis Enrique: "La clau és que Messi es recuperi bé i no que arribi a un partit o un altre"

El tècnic avisa sobre el Rayo i reconeix que li "agradaria molt ser seleccionador espanyol algun dia"

Luís Enrique, entrenador del Barça, en roda de premsa  / periodico

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / BARCELONA

"Jo estic pendent que Messi es recuperi bé, és l'únic que em preocupa". Luis Enrique, l'entrenador del Barcelona, no vol pressionar l'estrella argentina. Ni tampoc vol que l'Argentina faci el mateix amb el millor jugador del món. "La clau és que Messi es recuperi bé i no que arribi a un partit o un altre. Estic segur que a l'AFA i al Barça ens preocupa que estigui al cent per cent. Ho vol Tata Martino, ho vull jo i ho vol el Barça", ha subratllat el tècnic asturià, que ha recalcat que, almenys, ja pot comptar amb Suárez ("està bé") i amb Neymar per enfrontar-se aquest dissabte al Rayo Vallecano. "No ens permetrà una pilota tranquil·la. Si no estem fins en la possessió de la pilota, ens la poden prendre. Hem de ser agressius en la pressió", ha comentat Luis Enrique.

Notícies relacionades

El tècnic vol donar descans als seus jugadors, però "no troba el moment", segons ha reconegut. Ni amb Mascherano i Busquets, els dos més utilitzats. Ni amb els davanters. I pretén anar dosificant l'entrada dels joves del filial al primer equip ("busquem posar-los a l'escenari adequat, sense carregar-los de pressió, Munir i Sandro els veig bé, però han d'anar aportant el seu granet de sorra a poc a poc", ha recordat), conscient a més que està en una situació delicada amb tants lesionats.

RECUPERACIÓ DE FITXATGES

"Tinc dos interiors i he de jugar amb ells. No ho poso com a excusa, però és el que hi ha. Al gener serà la panacea quan puguem recuperar els nostres fitxatges", ha dit, i assumeix que li queden tres mesos per sobreviure. Al ser preguntat per la petició del Santos de demanar sis mesos de suspensió a Neymar, Luis Enrique ha sigut irònic: "Que demanin sis anys, total a l'hora de demanar...". I quan li han preguntat si algun dia li encantaria dirigir la selecció espanyola, no ha tingut dubtes: "Sí que m'agradaria. I molt".