L'ACTUALITAT BLAUGRANA

Luis Enrique: "A mi em jutjaran pels títols"

El tècnic recorda que el Barça depèn de si mateix, però "el Madrid està molt a prop i no cedeix"

"Només faltaria que no pogués respondre en el seu idioma", afirma l'entrenador recolzant Garitano, el seu col·lega de l'Eibar

L’entrenador del Barça, Luis Enrique, analitza el pròxim rival dels blaugranes i el retorn de Vermaelen. / VÍDEO: FCB / FOTO: JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
EMILIO PÉREZ DE ROZAS / SANT JOAN DESPÍ

"El partit clau per guanyar el títol de Lliga és demà. Ens el prendrem molt seriosament". Luis Enrique, l'entrenador del Barcelona, no està per a bromes. Sap que el Getafe, el pròxim rival dels blaugranes, ja va fer "una broma pesada per aquí la temporada passada" (va empatar amb l'equip de Tata Martino, 2-2) i no oblida la igualada en el partit de la primera volta (0-0 al Coliseum Alfonso Pérez).

El Barça segueix primer, amb dos punts d'avantatge, i depèn de si mateix, però no es pot adormir. "No podem pensar en objectius de mínims sinó de màxims. A mi em jutjaran pels títols. Els títols marcaran el que hem fet", ha subratllat el preparador asturià aquest dilluns, després de l'entrenament a la ciutat esportiva per preparar el partit. "El Madrid està molt a prop, hem de seguir guanyant partits", ha recordat, convençut que l'única clau és viure cada partit del campionat (en queden cinc) com si fos l'últim.

Aquest dimarts arriba el Getafe al Camp Nou i no vol una relaxació traïdora. "Hem demostrat durant la temporada, fins i tot en alguns partits de Copa, que no ens hem relaxat. Necessitem ser un equip seriós i concentrat, perquè ja veiem que els rivals no cedeixen", ha subratllat.

Elogis a Bravo i al trident

Notícies relacionades

L'entrenador blaugrana també s'ha mostrat content amb el rendiment de Bravo ("dóna moltíssima seguretat i tranquil·litat també amb el joc de peus", ha precisat) i ha elogiat de nou el trident format per Messi, Neymar Suárez. "Ens ajuden molt amb els seus gols, les seves assistències i les seves ajudes defensives". ha recalcat.

A més, Luis Enrique ha volgut donar suport a Garitano, el seu col·lega de l'Eibar, que diumenge passat va abandonar la sala de premsa de l'Almeria perquè alguns periodistes li van recriminar que respongués en eusquera. "Només faltaria que no pogués respondre en el seu idioma", ha dit.