QUARTS DE LA LLIGA DE CAMPIONS

Luis Enrique crea incertesa sobre el seu futur

El tècnic asturià rebutja pronunciar-s'hi cada vegada que li pregunten per la seva continuïtat al Barça

"Hi haurà moments en què patirem i altres en què podrem tancar l'eliminatòria", diu sobre el partit contra el PSG

El tècnic del Barça analitza la situació del seu equip de cara a la visita del PSG. / FC BARCELONA / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
JOAN DOMÈNECH / SANT JOAN DESPÍ

Luis Enrique està obrint un debat. Un altre. Aquest versa sobre la seva continuïtat al Barça. El tècnic no només no garanteix que seguirà (té un any més de contracte), sinó que rebutja pronunciar-s'hi, fent créixer la incertesa que pugui deixar el club blaugrana.

L'entrenador asturià argumenta que és una qüestió que s'ha de decidir a final de temporada, quan es faci inventari del rendiment de l'equip. Té un altre argument tan o més poderós que aquest i que també ha esgrimit aquest dilluns, en la sessió prèvia al partit contra el PSG: "Estic centrat en l'eliminatòria de la Champions, que és l'únic que puc controlar".

Notícies relacionades

Luis Enrique també fomenta la prudència tot i el clar resultat de l'anada dels quarts de final (1-3). "La dificultat radica en el fet que el rival ve a gestionar l'eliminatòria sense cap reserva", ha indicat. És a dir, a la desesperada, buscant un miracle. I amb reforços que augmenten el llistó de l'equip: les reaparicions d'Ibrahimovic Verratti, absents en l'anada per sanció.

No el preocupen, en canvi, els diferents escenaris de joc que es pugui trobar perquè el Barça, ha dit, es prepara per a tots. Preveu que "hi haurà moments en què patirem i moments en què podrem tancar l'eliminatòria". Aquesta vegada no ha demanat l'ajuda del públic com va fer amb el partit contra el València, que va anar dissabte al Camp Nou amb l'avantatge d'haver pogut preparar més bé el partit que el Barça i amb menys cansament.