Luis Enrique: "No tinc res a retreure a Neymar"

"Aquest un país curiós, ofèn més un túnel que no que et rebentin amb quatre o cinc entrades", diu l'entrenador del Barça

El tècnic del Barça defensa Neymar davant les acusacions de provocador. / ATLAS / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
JOAN DOMÈNECH / BARCELONA

Luis Enrique és reticent a parlar de Leo Messi, intuint que hi haurà polèmica (li han preguntat per la confirmació de Mathieu sobre al seva picabaralla amb l'astre argentí), però no defuig parlar de Neymar, encara que el paper del brasiler sigui discutit. O el discuteixin, contraposant la seva excel·lent i decisiva actuació davant l'Atlètic a la Copa amb una presumpta actitud provocadora.

Notícies relacionades

"Aquest és un país curiós, ofèn més un túnel que no que et rebentin amb quatre o cinc entrades", ha observat Luis Enrique sobre les diferents anàlisis de Neymar. "Tots els meus jugadors, no solament ell, van tenir un comportament exquisit en l'últim partit", ha dit l'entrenador del Barça.

Luis Enrique ha demanat una petita dosi de comprensió respecte a Neymar i la idiosincràsia pròpia dels brasilers. "Els treus el futbol, la samba i no sé què més i ja no són brasilers", ha dit fent broma, abans de repetir que "no tinc res a retreure" ni al davanter ni a cap dels seus compatriotes de l'equip, com Alves, Adriano, Douglas i Rafinha. "Només els demano que disfrutin i ens facin disfrutar".