"Arribarem frescos fins al final"

Luis Enrique, durant l’entrenament d’aquest dissabte a la ciutat esportiva Joan Gamper.

Luis Enrique, durant l’entrenament d’aquest dissabte a la ciutat esportiva Joan Gamper. / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
JOAN DOMÈNECH / BARCELONA

Set victòries consecutives acumula el Barça, 18 partits sense perdre suma el Vila-real, en la millor ratxa de la seva història, "Tindrem complicacions segur", preveu Luis Enrique, que es basa en el signe dels resultats per valorar la fortalesa de l'onze castellonenc, amb el qual s'enfrontarà tres vegades el mes que ve. La primera cita és aquest diumenge (21 hores) al Camp Nou a la Lliga.

Amb la mateixa seguretat que intueix dificultats davant el Vila-real, Luis Enrique està convençut de la bondat de les rotacions. "Arribarem a final de temporada frescos segur, una altra cosa és que guanyem títols", ha comentat l'entrenador.

Notícies relacionades

En guanyarà, segons la seva opinió, si l'equip "segueix evolucionant" com fins ara. És com a mínim una obligació. La voluntat del tècnic és que el seu Barça "segueixi sent imprevisible", amb recursos per abordar tot tipus de rivals. Com que tot forma part d'una evolució, Luis Enrique nega que hagi existit un abans i un després del partit d'Anoeta, per més que, des d'aleshores, l'equip sumi set triomfs, amb 26 gols a favor i només tres en contra.

Luis Enrique ha elogiat el paper de Neymar--"està al club indicat per marcar una època", ha dit-- i també el de Mascherano, que podria ser la seva antítesi futbolística. "Abans d'haver-lo conegut ja el considerava un referent. És un líder al vestidor, i els líders no es fan, sinó que neixen", ha opinat.