L'ACTUALITAT BLAUGRANA

Busquets: "Alguna cosa no estem fent bé del tot"

El centrecampista afirma que l'equip fa autocrítica pel mal moment de joc i resultats, demana el suport de l'afició i assegura que està bé físicament

El centrecampista blaugrana assumeix que quan perds es mira tot amb lupa. / {ATLAS} / VALENTÍ ENRICH

1
Es llegeix en minuts
JORDI TIÓ / BARCELONA

"Alguna cosa no estem fent bé del tot", ha admès Sergio Busquets aquest dilluns, després de les dues derrotes consecutives a la Lliga (Madrid i Celta), una mala ratxa que el Barça espera frenar a Amsterdam dimecres, a la Champions. "Tant de bo puguem revertir aquesta situació davant l'Ajax i que serveixi de punt d'inflexió", ha afegit, encara que ha alertat del perill que suposa l'equip holandès. "L'any passat ens van passar per sobre a la primera part", ha recordat d'un partit que l'equip blaugrana va acabar perdent, malgrat jugar amb un més durant molts minuts.

Busquets ha explicat que l'equip "fa autocrítica" per intentar millorar en els pròxims partits. I per al migcentre, una de les coses a solucionar és el joc posicional. "Hem d'estar més ben col·locats quan es perd la pilota", ha afirmat, admetent també que l'equip "no és potent defensivament", una carència que intenta solucionar "mirant de recuperar ràpida la pilota i estant més compacte".

"Vull jugar sempre"

Notícies relacionades

El centrecampista ha assegurat que està bé físicament, desmentint els rumors que ho neguen. "Del pubis estic bé, no sé d'on surten els rumors que diuen el contrari. És veritat que vaig tenir una lesió en aquesta zona, però ja estic bé", ha reiterat. En aquest sentit, ha afirmat que no pensa reservar-se deixant de jugar amb la selecció espanyola. "Sóc futbolista i desitjo que em convoqui, sempre vull jugar. Si hi ha tants partits, és cosa del calendari", ha argumentat.

Busquets considera també normal que Luis Enrique vagi variant les alineacions. "Som una plantilla gran i és normal que hi hagi rotacions perquè hi ha molts partits i els jugadors acumulen cansament, però la forma de jugar és la mateixa, intentar tenir la pilota i controlar els partits". Per acabar, ha agregat que la comunicació de la plantilla amb el tècnic "és bona" i ha reclamat el suport de l'afició: "Hem de seguir confiant perquè això és molt llarg i només ha fet que començar".