LA DEFENSA. PIQUÉ , ALBA I DOUGLAS, DESCARTATS

Bravo segueix imbatut i Mathieu és ovacionat

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ

Encara no s'havia acabat la primera part del partit i el Camp Nou ja li havia dedicat fins a tres ovacions a Mathieu, el central esquerre escollit per Luis Enrique per reforçar el Barça. Cada carrera amb un davanter del Granada era guanyada pel defensa francès. Amb astúcia, col·locant sempre bé el cos, amb cames -aquesta velocitat que té l'exjugador del València li va de meravella al tècnic per posar la defensa en camp contrari- i, sobretot, amb contundència. Mathieu no només va rebre tres grans ovacions del Camp Nou sinó que a la segona part, ja amb el partit més controlat, el públic també va voler recordar-se de Mathieu, que va rebre el reconeixement de tots.

Notícies relacionades

Amb Mathieu i Mascherano formant l'eix central -és la parella preferida per Luis Enrique-, el Barça segueix protegint amb absoluta solvència Bravo. Ja s'han disputat sis jornades de Lliga i el meta xilè no ha encaixat cap gol, cosa que demostra una exquisida fiabilitat de l'equip perquè no concedeix gaires ocasions. Va tenir sort, això sí, perquè un xut d'El Arabi, el  davanter del Granada, se'n va anar al travesser a la primera part.

EL RÈCORD D'ARTOLA / Ahir, en un plàcid partit, Bravo va igualar un registre de la temporada 1977-78 quan el Barça, amb Pello Artola a la porteria, també va encadenar sis partits sense rebre ni un sol gol. A l'equip de Luis Enrique no li xuten gaire (39 xuts, 13 a porteria, 5 pals) per més que canviï cada dia de defenses: Piqué, Douglas i Alba van ser els descartats.