LES REACCIONS. "HA SORTIT RODÓ", DIU LUIS ENRIQUE

Caparrós: "Per parlar de Xavi ens hem de posar drets"

Messi i Neymar s’abracen a Rakitic després del segon gol del brasiler, el tercer del Barça.

Messi i Neymar s’abracen a Rakitic després del segon gol del brasiler, el tercer del Barça. / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ

Va tornar Xavi. Va tornar a ser titular a la Lliga per primera vegada després de sis jornades. I va completar els 90 minuts, cosa que no havia fet en tota la temporada. «Per parlar de Xavi ens hem de posar drets. Són paraules majors», va proclamar Joaquín Caparrós, el tècnic del Granada, entregat al capità blaugrana. «Xavi ha sigut Xavi», va subratllar també Andoni Zubizarreta, el director esportiu blaugrana. «Xavi és futbol, ha marcat el seu tempo, el seu ritme, i l'he vist a prop de l'àrea amb ganes de marcar algun gol», va afegir l'executiu.

Notícies relacionades

«Estic encantat amb l'aportació de Xavi dins i fora del terreny de joc», va comentar Luis Enrique, el tècnic del Barça, feliç perquè el centrecampista li va donar el que buscava, especialment a la segona part, quan el partit ja estava més obert. «Ens ha sortit tot rodó», va admetre l'entrenador blaugrana, satisfet per tot el que va veure contra el Granada. «Hem estat intensos, precisos, ambiciosos, solidaris en l'aspecte defensiu».

ELOGIS A RAKITIC / A més, Luis enrique es va bolcar en elogis a Rakitic. «Té totes les condicions per ser un jugador important al club. Sorprèn, això sí, la seva adaptació a la posició i sorprèn també la seva ambició. ¿Si m'hi puc comparar jo? No, no tenia les condicions que té ell», va dir després el tècnic del Barça, que va explicar que «Munir i Sandro són jugadors del filial, però estan al primer equip per ajudar-nos. És un any de prova i de transició per a ells», va sentenciar Luis Enrique.