Vandalisme

Cremen cinc contenidors en les últimes 24 hores a Badalona

Cremen cinc contenidors en les últimes 24 hores a Badalona
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Continuen cremant contenidors d’escombraries a Badalona. En les últimes 24 hores, tres incendis han afectat cinc contenidors, tal com ha avançat el ‘Tot Badalona’ i ha confirmat a EL PERIÓDICO el cos de Bombers de la Generalitat.

El primer avís es va rebre a les 13.51 de divendres, per un foc en un contenidor de cartró al carrer Juan Valera. El segon, a les 04.09 de la matinada va ser el més aparatós, va afectar tres contenidors a la cantonada de l’avinguda del Marquès de Montroig amb el carrer del General Weyler. Per acabar, aquest dissabte a les 8.52 hores del matí, ha cremat un altre contenidor de plàstic al carrer Riu Segre.

Per ara es desconeix si en cap d’aquests incendis hi ha involucrat l’individu que va intentar cremar un contenidor dimecres, va ser detingut i alliberat, i en va acabar cremant dos més dijous.

Notícies relacionades

L’alcalde, Xavier García Albiol, s’ha mostrat molt preocupat per aquestes pràctiques, i ha advertit sobre «la facilitat per propagar-se a la façana d’aquest tipus d’incendis, cosa que ajuda a crear «sensació d’indefensió per part dels veïns». L’alcalde popular també ha demanat penes més dures per a aquesta mena d’incidents.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO