Ineficàcia administrativa

Els concerts de Camela i Mojinos Escozíos a Badalona, ajornats de nou per problemes amb la contractació

Els concerts de Camela i Mojinos Escozíos a Badalona, ajornats de nou per problemes amb la contractació

LAURA GUERRERO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Més problemes amb la contractació de serveis per part de l’Ajuntament de Badalona. En aquesta ocasió, són els concerts dels grups Camela i Mojinos Escozíos els afectats. En un primer moment, les actuacions estaven previstes per als dies 16 i 17 de juny, de manera que precedien les festes populars organitzades per l’Associació de Veïns Sant Joan de Llefià - Gran Sol, que es van desenvolupar entre el 18 i el 24 de juny.

Així, els concerts es van reprogramar per a aquest dijous 29 i el 30 de juny. El motiu de l’ajornament han estat les dificultats sorgides durant la tramitació administrativa de la producció necessària per a les actuacions. No obstant, aquest dimecres, el Govern municipal de Badalona ha informat que els concerts no es podran celebrar en aquestes dates perquè no s’havien iniciat els expedients administratius necessaris per a la contractació.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Badalona, Vanesa González, atribueix els canvis de data dels concerts a «la manca de planificació i la falta de la licitació dels contractes de l’anterior Govern municipal», que ha provocat que els veïns «no puguin disfrutar de les seves festes de barri quan tocava».

La regidora també ha volgut agrair la col·laboració de l’entitat veïnal i ha assegurat que ja estan en marxa els tràmits perquè Camela i Mojinos Escozíos puguin actuar al setembre.

Les Festes d’Agost, en perill

Notícies relacionades

Aquest tipus de problemes són corrents al consistori badaloní. Sense anar més lluny, les festes de barri que tenen lloc aquestes setmanes a la ciutat estan acudint a l’ajuda mútua per poder-se celebrar, ja que l’ajuntament no va renovar el contracte amb l’empresa encarregada de subministrar les infraestructures necessàries per portar-les a terme. A més, en declaracions a EL PERIÓDICO, l’alcalde Xavier García Albiol ha admès que «en el dia d’avui no hi ha absolutament cap procediment de les Festes d’Agost licitat, quan hauria d’estar tot resolt des de fa dos mesos.» Això provoca, explica l’alcalde, que «Badalona corre el risc en aquests moments de no poder celebrar la festa major d’estiu».

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona.