Presumpta agressió

Albiol desvincula l’última detenció del Màgic amb els casos d’agressions sexuals entre menors

Albiol desvincula l’última detenció del Màgic amb els casos d’agressions sexuals entre menors

ALBERT HERNÀNDEZ / ACN

1
Es llegeix en minuts
Gerardo Santos
Gerardo Santos

Ubicada/t a Badalona, Santa Coloma, Mataró, Martorell, Esplugues i Vilanova i la Geltrú

ver +

L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha comparegut davant de la premsa per donar més detalls sobre la presumpta agressió sexual que es va produir el 22 de juny al centre comercial Màgic Badalona. «En aquest cas, un menor ha dut a terme pràctiques sexuals, de manera consentida, amb un adult», ha manifestat Albiol, desvinculant aixíaquest cas de les vuit agressions sexuals entre menors que s’han donat a conèixer els últims mesos.

Preguntat per la seguretat al centre comercial Màgic, on també es van produir tres de les vuit agressions sexuals entre menors, Albiol s’ha felicitat per l’actuació dels vigilants de seguretat: «Els protocols van funcionar bé, i es van poder detectar in situ aquestes dues persones». «No crec que al Màgic estigui passant res especial. És un centre amb grans espais, sobretot a l’aparcament, on segons a quina hora i quin dia, aquests espais queden molt discrets».

Per al regidor popular, tot i que «no estem parlant d’una relació forçada», es tracta d’una «situació inadmissible», «una pràctica que, si m’ho permeten, és una mica pervertida des del punt de vista de la mentalitat que pot tenir un nen de 13 anys que busca un major d’edat per practicar sexe. Alguna cosa està fallant al cervell d’alguns quan es presten a fer aquest tipus d’actuacions». Albiol ha anat més enllà i ha assegurat que «és evident que alguna cosa falla en l’educació sexual de la nostra societat».

Fonts de la policia catalana han explicat a EL PERIÓDICO que el menor buscava activament per les xarxes socials persones per mantenir relacions. Així, tots dos havien contactat prèviament per internet, i la relació hauria sigut consentida. Els agents van detenir el major d’edat perquè el menor no arriba a l’edat de consentiment sexual.

Notícies relacionades

Poc després de conèixer-se la notícia, l’alcalde Albiol es felicitava «pel funcionament del protocol de seguretat del centre comercial» a través d’una publicació en el seu perfil de Twitter. «Espero tota la contundència de la justícia contra aquest pervertit i tarat», afegia, referint-se a l’adult. El tuit ha sigut eliminat minuts més tard, quan s’ha conegut que la trobada sexual era consentida.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO Badalona.