Viladecans crea un programa d'activitats per disfrutar dels parcs el cap de setmana

El nou 'Parc Plens de Plans' inclourà esport i lleure i s'estrena aquest cap de setmana amb contes, jocs i una sessió de zumba en família

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

L'Ajuntament de Viladecans posa en marxa un nou programa d' activitats d'esport i lleure per disfrutar dels parcs, places i carrers del municipi durant el cap de setmana. D'aquesta manera, es busca dinamitzar els barris dels tres districtes i que els ciutadans es quedin a Viladecans per disfrutar-la també com a opció de lleure per als dies festius.

La iniciativa, que s'ha batejat com ‘Parcs Plens de Plans’, comptarà amb una programació que es canviarà cada dos mesos i que va dirigida a franges de poblacions diferents. Així, aquests mesos de novembre i desembre serà el torn de les famílies amb nens petits, que cada cap de setmana trobaran tres punts de celebració a cada districte de la ciutat.

Les activitats de lleure incloses en el nou programa municipal es basen en temàtiques culturals, juvenils i esportives en què la participació de la gent és l'element central.

Notícies relacionades

‘Parcs Plens de Plans’ comença aquest cap de setmana amb l'espectacle ‘Contes de la Mediterrània de les Germanes Baldufa’, la sessió de Zumba en família i Jocs en família, que en aquesta ocasió es basarà en escales musicals i jocs d'apilar, dirigits a infants de dos a vuit anys.

Més notícies de Viladecans