L'autor del tiroteig de Sant Carles de la Ràpita s'entrega a la Guàrdia Civil

zentauroepp41304974 pla general de la fa ana del bar punxa m pinxo de sant carle171214155636

zentauroepp41304974 pla general de la fa ana del bar punxa m pinxo de sant carle171214155636 / Jordi Marsal

1
Es llegeix en minuts
ACN

El presumpte autor del tiroteig registrat dimecres a la tarda en un bar de Sant Carles de la Ràpita (Montsià) s'ha presentat aquest dijous al migdia a la caserna de la Guàrdia Civil de la localitat per entregar-se a les autoritats.

L'home, un veí de la Ràpita de 49 anys, estava sent buscat pels Mossos com a suposat responsable de l'agressió a trets de pistola al bar Punxa'm Pinxo i que va acabar amb la seva excompanya sentimental, de 32 anys, i un amic d'ella, de 48 anys, amb ferides de bala.

Tots dos segueixen ingressats a l'Hospital Verge de la Cinta, i no es tem per la seva vida.

Càmeres de seguretat

Notícies relacionades

Els fets van passar al voltant de les cinc de la tarda, quan l'home va arribar al local acompanyat de la seva ex. Allà es van trobar amb l'amic d'ella, al qual l'agressor va abordar dins del lavabo. Allà va disparar tres trets: dos van ferir la dona a la cuixa i l'altre ho va fer a l'espatlla de l'amic. El ferit va aconseguir refugiar-se en un supermercat pròxim. La seqüència va ser gravada per càmeres de seguretat del bar.

L'autor dels trets, que tindria antecedents policials i va arribar a estar a la presó fa anys, es va escapar. Els Mossos no descarten cap hipòtesi. El Jutjat número 3 d'Amposta s'ha fet càrrec del cas.