En estat greu una dona apunyalada pel seu exmarit a Zamora

La víctima, de 76 anys, ha sigut atacada per l'home, de 87, a les portes d'un súper

1
Es llegeix en minuts

Una dona de 76 anys apunyalada pel seu exmarit a la sortida d'un supermercat a la localitat zamorana de Morales del Vino es troba en reanimació amb pronòstic molt greu, després de ser intervinguda de les lesions sofertes durant l'agressió, mentre que el guàrdia civil retirat que va mediar en la disputa i que també va resultar ferit, es troba estable dintre  de la gravetat, segons ha informat la Junta.

El presumpte autor dels fets, un octogenari de 87 anys, resideix a la residència de gent gran de la localitat zamorana des que la parella va posar fi a la seva relació després de més de 20 anys de convivència. L'octogenari es troba en aquests moments en dependències policials.

Notícies relacionades

Els fets s'han produït pocs minuts després de les 11 hores d'aquest dilluns quan la dona ha sigut abordada pel seu exmarit a la sortida d'un supermercat de Morales del Vino i s'ha produït una disputa entre ells que ha acabat amb la dona apunyalada, igual que un agent de la Guàrdia Civil retirat que ha intervingut en la baralla.

Els dos ferits han sigut evacuats a l'Hospital Virgen de la Concha de la capital zamorana.