Colau: "No tinc intenció de defensar Urdangarin del seu desnonament"

L'activista diu a Twitter que al duc de Palma ja l'empararà La Caixa

L’activista Ada Colau.

L’activista Ada Colau. / ACN

1
Es llegeix en minuts
LAURA ESTIRADO / Barcelona

La portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, Ada Colau, ha comentat amb ironia aquest divendres al matí a Twitter que, "per fer callar rumors", no té intenció de defensar Iñaki Urdangarin del seu possible desnonament. Aquest mateix divendres, l'advocat del duc de Palma, Pascual Vives, ha explicat que "és complicat" que el marit de la infanta Cristina pugui pagar la hipoteca de la casa que té a Pedralbes, ja que no té feina.

Vives ha indicat, no obstant, que espera que els ducs puguin fer front als pagaments de la hipoteca i que no s'hagin d'enfrontar a una situació de desnonament.

Aquestes declaracions als mitjans són les que han provocat els comentaris a internet i la resposta de l'activista catalana, que, 'confia' que La Caixa sí que rescatarà el duc.

Notícies relacionades

Recentment el duc de Palma havia revelat que no havia pogut fer front als dos últims pagaments trimestrals de la seva hipoteca (segons consta al sumari del 'cas Nóos', el 2004 aquesta quota pujava a 52.000 euros, dels quals 39.000 eren pagats per Urdangarin, i els altres 13.000, per la infanta Cristina).

Aquest és el missatge de l'activista:

Temes:

Cas Nóos