EN DEFENSA DEL SEU PARE

Un menor en mata un altre d'una punyalada en un poble de Badajoz

1
Es llegeix en minuts
EFE / MÈRIDA

La Guàrdia Civil ha detingut un noi de 17 anys, veí de Talavera la Real (Badajoz), com a presumpte autor de la mort d'un altre menor de la mateixa edat, a qui va apunyalar al pit amb una navalla, segons ha informat la Delegació del Govern a Extremadura. El pare del suposat agressor ha estat posat en llibertat després d'estar unes hores arrestat.

Notícies relacionades

Els fets van passar ahir a les onze de la nit al barri Aldea del Conde de Talavera de la Real, arran d'una discussió entre la víctima, J. A. M. A., i el pare del presumpte agressor, C. M. M. R., de 59 anys, per "unes denúncies prèvies que afecten els implicats", segons ha dit la Delegació del Govern en un comunicat. En el moment de la discussió va fer acte de presència el presumpte agressor, C. M. S., que va apunyalar la víctima al pit amb una navalla.

El menor ferit va ser traslladat per uns veïns al Centre de Salut de Talavera la Real, on va morir després que els facultatius intentessin sense èxit reanimar-lo. Membres de la Guàrdia Civil i de la policia local es van desplaçar al lloc i, després de comprovar els fets, van detenir el presumpte agressor i el seu pare després de trobar al seu domicili la suposada arma homicida. El cadàver de la víctima va ser trasllat a l'Hospital Infanta Cristina de Badajoz per a la pràctica de l'autòpsia.