ACTIVITAT ECONÒMICA

L'oferta de naus industrials a Rubí serà consultable a temps real

El ciutadà podrà obtenir informació actualitzada de cada immoble mitjançant dades d'Habitaclia, Idealista i Ya encontré

Només 75 d'aquestes estructures al municipi, un 6,76% del total, estan actualment en el mercat

L’Ajuntament de Rubí.

L’Ajuntament de Rubí. / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Ajuntament de Rubí ha firmat un conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental que permet que la web de Rubiempresa, l'oficina municipal de serveis a les empreses, ofereixi un inventari permanent de les ofertes de naus i solars dels Polígons d'Activitat Econòmica (PAE) de Rubí recollides als portals d'Habitaclia, Idealista i Ya encontré.

A través d'aquest recurs, les ofertes de naus i solars industrials disponibles als PAE del municipi estan permanentment actualitzades i l'usuari pot trobar informació del preu, els metres quadrats, l'enllaç a la publicació l'oferta del portal d'origen, el règim d'adquisició, el tipus d'immoble -nau o solar- i la ubicació a través de coordenades de latitud i longitud. 

L'eina també permet monitoritzar a temps real l'oferta de sòl i sostre industrial disponible. 

Obtenció d'indicadors permanents actualitzats

"Tenir informació al més actualitzada possible sobre l'oferta de les naus industrials del municipi ens ajudarà en dos objectius: el nostre paper de facilitadors de l'activitat econòmica i la necessitat d'obtenir indicadors permanentment actualitzats de la realitat industrial del municipi", ha destacat el regidor de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto.

A més, l'administració local i l'ens comarcal treballaran conjuntament per impulsar polítiques de promoció econòmica que puguin beneficiar el conjunt del territori, consolidar una metodologia de treball en xarxa i coordinar la implementació d'actuacions d'acord amb les necessitats comunes.

Només 75 naus del municipi en el mercat

Rubí té 1.109 naus en els onze PAE de la ciutat i d'aquestes, 1.009 estan ocupades i acullen algun tipus d'activitat industrial, una xifra que representa el 90,98% de les naus existents al terme municipal de la ciutat, segons dades de l'Ajuntament de Rubí. 

Notícies relacionades

Només 75 de les naus del municipi, un 6,76%, estan al mercat. D'aquestes, 18 es mantenen actives i en 57 no es porta a terme cap activitat. 

Més notícies de Rubí a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA