SESSIÓ AL CONGRÉS

Relliscada de Ciutadans al 'ficar' Trapero a la presó

Miguel Gutiérrez es refereix així al major dels Mossos: "Un senyor que ha acabat a la presó, com bé sap tothom"

Intervenció de Miguel Gutiérrez al Congrés dels Diputats. / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El secretari general del grup parlamentari de CiutadansMiguel Gutiérrez, ha 'ficat' a la presó aquest dimarts per uns moments Josep Lluís Trapero, al referir-se al major dels Mossos d'Esquadra amb aquestes paraules: "Un senyor que ha acabat a la presó, com bé sap tothom". La relliscada ha tingut lloc al Congrés dels Diputats, durant una intervenció en el ple del dirigent del partit taronja. 

Notícies relacionades

Gutiérrez s'estava referint al que ha qualificat com a "cop secessionista" per lamentar que siguin els ciutadans de Catalunya "els que estan patint més" l'actual crisi política. Durant la intervenció, ha retret a l'Executiu del PP la seva "actitud contemplativa". "Ha actuat tard i malament", ha dit, i després s'ha referit al delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, a qui ha retret que es disculpés a TV-3 per les càrregues policials de l'1-O "en lloc de demanar explicacions al Govern català". 

Ha sigut aleshores quan s'ha preguntat "com va ser capaç" el Govern de "deixar-se convèncer per un senyor que es deia Trapero" i ha deixat anar: "Un senyor que ha acabat a la presó, com bé sap tothom". Just després, intentant rectificar, l'han traït una altra vegada les seves paraules: "O que en aquests moments és a la presó. O que pot anar a la presó, vaja".