RODATGE ACCIDENTAT

Tom Cruise es clava una pinya a 'Misión imposible 6'

L'actor va fallar en un salt i es va donar un cop al tors i les cames amb la cornisa d'un edifici

Tom Cruise salta durant l’accidentat rodatge d’una escena de ’Misión impossible 6’, a Londres. / GTRES VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

A partir de certa edat, hi ha coses que són una missió impossible. I el conegut actor Tom Cruise ha patit aquesta trista realitat en els seus 55 anys en carn pròpia. Ha sigut durant el rodatge de la sisena pel·lícula de 'Misión: imposible'. La nova entrega de la saga, escrita, coproduïda i dirigida per Christopher McQuarrie, ('Jack Reacher', 'La momia'...) i l'estrena de la qual està prevista per al juliol del 2018, ja està en plena fase de producció a Londres, on aquest diumenge es van rodar algunes de les escenes d'acció més complicades i perilloses. I en una d'aquestes, Cruise havia de saltar d'un terrat a un altre. Però el seu salt es va quedar curt i, davant la mirada incrèdula de tot l'equip, es va estampar contra la cornisa.

En les imatges que s'han filtrat d'aquest 'accident laboral', es comprova que, malgrat anar subjecte amb aparell que controlaven el seu 'vol' d'un edifici a l'altre, Cruise no aconsegueix agafar el suficient impuls per arribar al terrat: el seu salt queda curt i el seu tronc i les seves cames xoquen violentament contra la cornisa. Per sort, els aparells que el subjecten per l'esquena resisteixen, i impedeixen que caigui al buit.

Notícies relacionades

Malgrat que no aconsegueix caure com estava previst, Cruise continua amb l'escena d'acció, i intenta acabar-la; això sí, ranquejant visiblement. Després de l'habitual "¡Tallin!", es pot veure com l'actor mostra uns evidents gestos de dolor i una coixesa, mentre que diversos membres de l'equip de producció intenten ajudar-lo. Malgrat l'aparatositat de l'accident, no sembla que l'actor hagi patit lesions importants, encara que, de moment, no s'ha fet cap comunicat sobre el seu estat de salut. 

 Cruise sempre s'ha mostrat reticent que els especialistes en escenes d'acció (els 'stunts') el substitueixin en els rodatges de les escenes més difícils i perilloses . I així ho ha fet en altres entregues de 'Misión imposible' (ha volat a l'exterior d'un Airbus o escalat l'edifici més alt del món). Però als anys 55 anys, ja no es té la mateixa agilitat, potència i reflexos que als 34 anys, edat amb què va encarnar el gairebé indestructible agent secret Ethan Hunt  en la primera entrega de 'Misión imposible' (1996).       

Temes:

Pel·lícules