SUBHASTA SOLIDÀRIA

Un dinar amb Berlusconi costa (de moment) més de 25.200 euros

La iniciativa parteix de la Creu Roja i Charity Stars, i els diners es destinaran a la reconstrucció de les zones afectades pels terratrèmols al centre d'Itàlia

 

  / MATTEO BAZZI

1
Es llegeix en minuts

L'ex primer ministre italià Silvio Berlusconi, de 80 anys, ha acceptat participar en un dinar solidari en què els beneficis aniran íntegrament destinats a reconstruir les zones afectades al centre d'Itàlia pels terratrèmols. De moment, la licitació més alta està aquest divendres en 25.200 euros, però es pot superar àmpliament ja que els interessats ho poden fer fins al 16 de març, data en què es tanca la subhasta. El guanyador podrà anar a la cita amb Berlusconi acompanyat per dues persones més. 

Notícies relacionades

Darrere d'aquesta iniciativa, a més de la Creu Roja, hi ha Charity Stars, una promotora dedicada a aquesta mena de recaptacions solidàries. A la seva pàgina web es pot des de licitar per una samarreta del Barça firmada per Messi fins a conèixer l'actriu Liv Tyler. "Els guanyadors tenen l'oportunitat de viure un somni», expliquen al seu portal.

La cita amb Berlusconi es fixarà al final de la subhasta. De fet, el 5 d'abril Berlusconi haurà d'enfrontar-se a un nou procés judicial acusat de corrupció.