'OBJECTES AMB HISTÒRIA'

Famosos contra l'Alzheimer

Risto Mejide, Boris Izaguirre, Judit Mascó, Vanesa Lorenzo i Anne Igartiburu donen un objecte a Wallapop

zentauroepp36525074 gente wallapop solidario objetos con historia risto mejide161206180049

zentauroepp36525074 gente  wallapop solidario objetos con historia  risto mejide161206180049
zentauroepp36525090 gente  wallapop solidario objetos con historia judit masco161206180130
zentauroepp36525091 gente  wallapop solidario objetos con historia  anne igartib161206180156
zentauroepp36525113 gente  wallapop solidario objetos con historia boris izaguir161206180231
zentauroepp36525114 gente  wallapop solidario objetos con historia vanesa lorenz161206180304

/

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Entre l'allau d'iniciatives solidàries que cada any sorgeixen en aquests dies prenadalencs, destaca ‘Objectes amb història’, una subhasta impulsada per la plataforma de compravenda Wallapop per a la qual famosos de la talla de Risto Mejide, Boris Izaguirre, Judit Mascó, Vanesa Lorenzo i Anne Igartiburu han donat un objecte personal per recaptar fons per a la Fundació Pasqual Maragall, que investiga l'Alzheimer.

Mejide ha triat la seva emblemàtica caçadora de pell, de la qual poques vegades se separa, per contribuir a la lluita contra aquesta terrible malaltia. “Aquesta caçadora m'ha acompanyat en moments de la meva vida molt memorables. Ha sigut part de mi, de la meva estètica. Ara ha arribat el moment que visquis experiències inoblidables amb ella”, ha afirmat el publicista. 

Per la seva banda, Izaguirre ha participat en el projecte amb un exemplar del seu llibre ’Un jardín al norte’, una història d'amor protagonitzada per Rosalinda Fox, el personatge real que María Dueñas va rescatar a ‘El temps entre costures’. “La meva mare es va posar malalta durant el procés de la novel·la i va decidir prendre's la seva brutal topada amb el càncer com un aprenentatge. I ens va instruir a tenir disciplina. En concret he d'agrair moltes coses a aquest llibre perquè m'ha rescatat d'un lloc molt estrany, equivocat i perdut en què em trobava. ¿I què hi ha més personal que un llibre dedicat pel seu autor?", ha expressat l'escriptor. 

EL SABATER DE LES ESTRELLES

Les sabates hollywoodianes de Judit Mascó són una altra de les peces estrella d'aquesta campanya que s'ha posat en marxa el 5 de desembre i que estarà oberta fins al diumenge 18 de desembre. "Vaig conèixer Stuart Weitzman, el sabater de les estrelles, en un sopar de gala d'una festa de moda. Vam compartir taula i em va regalar aquestes sandàlies, que, com a ell li agrada dir, són per a peus de Hollywood fabricats a Elda (Alacant). Vam conversar sobre el luxe, la producció artesanal i del fet que una bona sabata fa sentir divina una dona. ¡Aquestes sandàlies ho reflecteixen!", ha subratllat la model. 

Vanesa Lorenzo, amiga i companya de Mascó, també ha volgut posar el seu granet de sorra a la Fundació Pasqual Maragall amb un parell de sabates amb què es va estrenar a la passarel·la italiana. "Tinc carinyo a aquest parell de sabates pel que representen en la meva història amb la moda. Són els talons que em vaig posar durant la meva primera temporada de desfilades a Milà i amb els quals desfilava mostrant la meva manera de caminar en els esgotadors i interminables càstings de les desfilades. El moment ‘Guccimania’ dels 90 em va fer desitjar i comprar el meu primer calçat Gucci", ha destacat la parella de Carles Puyol, que acaba de publicar el llibre 'Yoga: un estilo de vida'. 

Notícies relacionades

En aquesta acció a favor de la Fundació Pasqual Maragall, en què els ‘wallapopers’ poden col·laborar fent aportacions econòmiques a partir de 3 euros, amb què entraran en el sorteig dels diferents objectes dels famosos, també destaca Anne Igartiburu, que ha donat un vestit vermell amb què va presentar la gala de cap d'any. "Aquest vestit és especial perquè me'l va dissenyar Vicky M. Berrocal per presentar les campanades de cap d'any. El vestit està inacabat perquè quan l'estava confeccionant va morir el seu pare, motiu pel qual el vaig acompanyar amb un mantó de manila", ha revelat la presentadora, que va ser mare del seu primer fill biològic al juny.

El dilluns 19 de desembre es farà el sorteig de cada un dels objectes i es donarà a conèixer el nom dels guanyadors.