ESTRELLA SOTA SOSPITA

Jim Carrey, acusat d'ajudar en el suïcidi la seva exnòvia

El marit de Cathriona White ha demandat l'actor per facilitar-li la substància amb què es va treure la vida

mroca34592715 actor jim carrey at the burial of cathriona white in cappawh160920123423

mroca34592715 actor jim carrey at the burial of cathriona white in cappawh160920123423 / JD1

1
Es llegeix en minuts

Jim Carrey ha sigut acusat per negligència en el suïcidi de la seva exnòvia Cathriona White,Cathriona White ja que suposadament li va facilitar unes pastilles amb les quals es va treure la vida.

Al conèixer la denúncia, l'actor ha divulgat un comunicat en què nega contundentment les acusacions. "Els problemes van sorgir molt abans de conèixer-la i per desgràcia el seu tràgic final estava més enllà del control de ningú. Espero realment que algun dia la gent deixi de treure profit d'això i la deixi descansar en pau", així ha respost l'intèrpret, després de ser demandat per Mark Burton, exmarit de White, que ha interposat la demanda al Tribunal Superior del comtat de Los Angeles (Califòrnia), segons ha confirmat el seu advocat, Michael Avenatti, a Twitter.  

"Quina pena tan gran. Seria fàcil per a mi anar a la cambra de darrere amb l'advocat d'aquest home perquè això desaparegués, però hi ha moments en la vida en què has d'aixecar-te i defensar el teu honor contra el mal en aquest món", subratlla el protagonista de 'La màscara'.

El text de la denúncia, segons han publicat alguns mitjans nord-americans, sosté que Carrey va adquirir substàncies amb un nom fals i que n'hi va donar posteriorment a White.

"PROPENSA A LA DEPRESSIÓ'

L'acusació manté que l'intèrpret li va facilitar les substàncies a White tot i saber que era "propensa a la depressió i que prèviament havia intentat suïcidar-se", fet que va portar a un resultat fatal que era "predictible".

Notícies relacionades

Després de la mort de la seva nòvia, l'actor va intentar presumptament encobrir la seva "implicació i culpabilitat" en el suïcidi, segons Burton, que legalment seguia casat amb White tot i que que estaven separats des de feia molt de temps. 

Encara que les informacions són confuses, sembla que la parella es va conèixer en el 2012 i que va trencar uns mesos després. El maig del 2015 van reprendre la relació, que es va acabar de nou uns dies abans que White se suïcidés. Va morir el setembre del 2015 per una sobredosi de pastilles.