Molts escots i prolongades obertures, en l'alfombra vermella dels Grammy Llatins

Natalia Lafourcade, Juan Luis Guerra i Alejandro Sanz, els grans guanyadors de la nit

Malú i Melendi, durant la seva actuació a l’escenari de la gala dels Grammy Llatins.

Malú i Melendi, durant la seva actuació a l’escenari de la gala dels Grammy Llatins. / AP / MARK RALSTON

1
Es llegeix en minuts
MIREYA ROCA / BARCELONA

La sensualitat femenina es va veure reflectida ahir a la matinada a l’alfombra vermella de la 16a entrega anual dels Grammy Llatins, una gala en què la cantautora mexicana Natalia Lafourcade va ser la triomfadora a l’obtenir cinc guardons, tot i que Juan Luis Guerra es va emportar la categoria estel·lar d’àlbum de l’any, amb Todo tiene su hora.    

Mentre que Pablo Alborán no va aconseguir cap dels premis als quals optava, el triomf espanyol va arribar amb Alejandro Sanz, que es va imposar amb Sirope com a millor àlbum pop vocal contemporani. Amb aquest guardó, Sanz ja suma 15 Grammy Llatins.

En la vetllada, que va tenir lloc al Mandalay Bay de Las Vegas, no van faltar els missatges reivindicatius. Maná, que es va emportar el premi al millor àlbum pop/rock per Cama incendiada, va saltar a l’escenari per interpretar el tema Somos más americanos, on va presentar una pancarta amb el lema «Llatins units, no voteu per racistes», en referència a les declaracions d’uns quants candidats a la presidència del Partit Republicà.

Després del missatge reivindicatiu de Maná, en la nit de la música el color va tornar a dominar a la red carpet, on es van imposar els estilismes amb prolongades obertures per descobrir cames, cintures i esquenes, així com transparències i puntes.

Notícies relacionades

Una de les més sensuals va ser Malú, que va escollir un vestit amb detalls de pedreria i una gran obertura a la faldilla. La cantant va pujar a l’escenari amb Melendi, que després de l’actuació va confirmar que espera un fill amb Julia Nakamatsu.

Natalia Jiménez, líder del grup La quinta estación, va posar molt sexi amb la melena cap a un costat, els llavis vermells i un afavoridor vestit negre de tall midi.