UN PARADÍS AL PACÍFIC

Una família australiana sorteja el seu hotel en una illa tropical

La rifa se celebra demà i per participar-hi només s'ha de comprar una butlleta per 45 euros

nintchdbpict000248088401

nintchdbpict000248088401 / Unknown (Win The Island)

1
Es llegeix en minuts

Una parella australiana ha decidit organitzar una rifa per vendre el seu hotel en una illa tropical al Pacífic. Per participar en el sorteig, només s'ha de tenir una butlleta, a raó de 49 dòlars, uns 45 euros.

Doug i Sally Beitz, de Queenslad, es van establir en aquesta meravellosa illa anomenada Kosrae, a la Micronèsia, al Pacífic occidental, en la dècada dels 90. Però ara volen tornar a Austràlia per disfrutar dels seus néts.

EL PARADÍS A LA TERRA

En aquests acres al paradís envoltat d'aigües cristal·lines lliures de deutes (la família Beitz ho té tot pagat), s'aixeca un encantador hotel amb restaurant i una empresa de busseig. A més, la tómbola inclou cinc cotxes de lloguer, dues furgonetes de 10 places i una 'pick-up'.

En lloc de liquidar el terreny i el Kosrae Nautilus Resort -amb 16 habitacions- a la manera clàssica, als Beitz se'ls ha acudit fer una rifa amb un preu únic -i ínfim- per al possible comprador.

DEMÀ ÉS EL SORTEIG

El sorteig està programat per a aquest dimarts, 26 de juliol.

"Ho posem al mercat per atraure gent com nosaltres", ha explicat Doug Beitz. Aquest antic bomber espera que el guanyador sigui "algú a qui li encanti el clima i conèixer persones de tot el món". "És una aventura" i un "gran canvi", assegura el fins per poc temps propietari també d'una piscina d'aigua dolça, quatre caiacs, un hort tropical i dos vaixells de busseig.

Kosrae és al nord de les illes Salomó i al sud-oest de Hawaii. L'illa té uns 6.500 habitants.

El guanyador del premi, a més de l'hotel, tindrà una residència amb quatre habitacions.

Notícies relacionades

Els Beitz han explicat que perquè la rifa es pugui portar a terme s'han de vendre un mínim de 50.000 butlletes (el llindar són 2,45 milions de dòlars).

Adam, el fill del matrimoni, s'arroga l'haver tingut la idea de la rifa. "La idea d'una venda tradicional era molt avorrida", ha explicat al Canal 7 australià.