PER QÜESTIONS DE SEGURETAT

El Girona-Madrid no corre perill, per ara

El Madrid manté el pla de viatge i dissabte dormirà a la capital gironina

rpaniagua40251119 barcelona   23 09 2017  deportes  la grada de montilivi exhi171027001919

rpaniagua40251119 barcelona 23 09 2017 deportes la grada de montilivi exhi171027001919 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

El partit entre el Girona i el Madrid no corre, per ara, cap risc de suspensió a causa de la situació política que viu Catalunya. Així mateix, el conjunt blanc manté el pla de viatge a la capital gironina, on pernoctarà aquest dissabte. Fonts oficials de la Policia Nacional han assegurat a aquest diari que l'hipotètic pla per suspendre el partit no ha sortit de la seva institució. A més, la seguretat del partit depèn dels Mossos d'Esquadra, que han establert un pla de seguretat extens i similar -tenint en compte la diferència entre Montilivi i el Camp Nou- a un partit amb participació del Barça.

Així mateix, no hi ha cap tipus d'amenaça concreta per al Girona-Madrid, tot i que sí que es reforçarà de manera excepcional el perímetre de seguretat al voltant de l'estadi de Montilivi. A més, la visita del Madrid coincideix amb les festes de Sant Narcís, patró de la ciutat, per la qual cosa Girona adquireix un aire molt festiu.

L'autobús, camí de Londres

Notícies relacionades

No obstant, dijous a la nit, el programa 'El Transistor' d'Onda Cero va assegurar en paraules del seu director, José Ramón de la Morena, que el partit estava en risc de suspensió si aquest divendres el Parlament declarava la independència a Catalunya.

El Madrid només ha decidit no traslladar l'autobús oficial a Girona, que està decorat amb colors i lemes del club. Oficialment, el vehicle no ha viatjat a Catalunya perquè es troba camí de Londres. El conjunt de Zinedine Zidane s'enfronta dimecres al Tottenham a la Champions.