LASITUACIÓN BLANCA

Zidane: "Prou embolicat estic per parlar de Benítez"

"Ja se n'ha parlat massa. Jo el que he de fer és pensar en el partit de demà i res més", afirma el tècnic del Madrid

undefined32868318 gra044 madrid  20 02 2016   el t cnico del real ma160220130537

undefined32868318 gra044 madrid 20 02 2016 el t cnico del real ma160220130537 / JuanJo Martin

2
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE / MADRID

L'entrenador del Reial Madrid no ha volgut valorar aquest dissabte els atacs de Rafa Benítez a Florentino Pérez. “Prou embolicat estic amb l'equip i les meves coses per parlar d'aquest tema. Ja se n'ha parlat massa. Jo el que he de fer és pensar en el partit de demà i res més”, ha dit en roda de premsa Zinedine Zidane, que no podrà comptar per enfrontar-se al Màlaga a La Rosaleda (16.00 hores, C + Lliga) amb Bale i Pepe per lesió, ni amb Varane per sanció.

Carvajal i Ramos a més estan a una targeta de la suspensió i el fet que el pròxim partit de Lliga sigui contra l'Atlètic al Bernabéu no el condiciona per al xoc amb el quadro andalús. “No vol dir res. Si han de jugar, jugaran. Si un dels dos rep targeta no podrà estar contra l'Atlètic, però no penso en aquestes coses, només en l'alineació que crec més convenient per al partit de demà”, ha afegit el tècnic blanc, que ha tornat a mostrar-se molt satisfet de la progressió de l'equip i de l'ambient que hi ha a la plantilla madridista.

“L'important és que estic content d'estar aquí. Sabia que el càrrec era difícil, tot això és nou per a mi, però també sé que el més important per a nosaltres i per al Madrid és puntuar i ho estem fent. El que hem de fer és seguir així, treballant i entrenant bé”, ha assenyalat 'Zizou', que ha insistit que ningú pot abaixar els braços: “No tenim res fàcil passi el que passi i seguirem treballant. L'única cosa que jo i els jugadors volem és treballar perquè sabem que és així com s'aconsegueixen les coses, res més”.

ÀRBITRES

Notícies relacionades

Zidane, per altra banda, ha fet un exercici de fons madridisme al ser interrogat sobre la seva etapa de jugador blanc i si tenia clàusula anti-Barça, com la de Di María, segons ha revelat Football Leaks. “Jo sóc madridista i punt”, ha contestat amb energia l'entrenador del Madrid, que ha assegurat que tampoc presta atenció per endavant a l'àrbitre que li toca en cada partit. El de demà és Clos Gómez.

“No em fixo en això. Sé qui xiularà, però el més important és el meu equip. També miraré al contrari, però el que més m'interessa és el meu equip”, ha afegit Zidane, que busca a La Rosaleda la seva segona victòria consecutiva en Lliga com a visitant després de la sumada davant el Granada.