ressaca per la lliga de campions

Sergio Ramos arrasa a Twitter després de fallar el penal de la Champions

Els internautes se centren en el jugador del Madrid pel seu desafortunat llançament

Sergio Ramos reacciona després de fallar el penal en la semifinal de la Champions contra el Bayern.

Sergio Ramos reacciona després de fallar el penal en la semifinal de la Champions contra el Bayern. / SERGIO PEREZ (REUTERS)

2
Es llegeix en minuts

Sergio Ramos. Mal despertar i crítiques acarnissades a la xarxa social Twitterdes del moment fatídic.Sergio Ramos viu aquest dijous una dura ressaca després d'haver fallat l'últim penal del Madrid en la semifinal contra elBayern Munici convertir-se entrending topic. I és que en la seva persona s'han centrat els missatges jocosos que circulen a internet, encara que també van fallar Cristiano Ronaldo i Kaka.

Sergio Ramos, "l'home que va tirar la copa del Rei per terra i la final de la Champions pels aires", s'ha fet valedor a formar part de la plantilla de la Nasa ("per desviar un meteorit que es dirigia a la Terra"), i el seu llançament als núvols sembla que té en estat d'alerta tot el Planeta pel lloc d'aterratge, encara que sobre això existeixen frases contradictòries (per a alguns ja "ha caigut la pilota a Síria", per a altres es preveu que "entri en l'atmosfera aquesta matinada i caigui a Veneçuela..."). Es rumoreja fins i tot que "Sergio Ramos serà condecorat per Obama per ser el primer jugador de la història que fa arribar una pilota a la Lluna".

Entre tanta exageració, algunes crítiques al defensa madridista entren directament en l'àmbit personal, com el que apunta que "el que és segur és queSergio Ramos no es casarà de penal". Més cruels encara les crítiques que aprofiten aquesta capacitat d'entesa deSergio Ramos caricaturitzada per programes d'humor comCrackovia: "¿Qui va cridar ¡¡¡Plat!!! en el moment del llançament?" o "Maleïda l'hora en què li vam explicar aSergio Ramos que els gols a fora valen doble..." o  "Ahhhhh, la pilota no havia d'anar a la tercera graderia??"

Les bromes a internet en general no es queden només amb el desafortunat Sergio Ramos. Un fotomuntatge que corre per la xarxa també ressalta la frustració del Barça i el Madrid davant l'eliminació de tots dos. Cristiano es dirigeix directament a Messi: "Ens veiem a la Champions", i Messi respon: "D'acord, ¿la veiem en casa teva o a la meva?"

Els millors Tuits

Carlos Azagra

El meu condol als meus amics del Reial Madrid, però s'ha de reconèixer que Sergio Ramos i Cristiano m'han fet riure una estona.

#PulgarUp 

Notícia d'última hora: La NASA felicita Sergio Ramos per desviar un meteorit que es dirigia a la Terra.

Cipotil

Si una cosa tinc clara és que Sergio Ramos no es casarà de penal.

Grassonet Bord

Vinga, va, confesseu-ho. ¿Qui de vosaltres va cridar "PLAT!!!" a Sergio Ramos?

Aitor Karadeanka

Maleïda l'hora en què li vam explicar a Sergio Ramos que els gols fora valen doble...

Ryan Hoffman 

Mama , Mama!!!! Mira, és una estrella fugaç??? No fill , és el penal de Sergio Ramos

Francisco Teran

Hola, sóc Sergio Ramos, l'home que va tirar la copa del rei per terra i la final de la Champions pels aires.

@TipicoNosotros

Aquí va la pilota de Sergio Ramos, demana un desig.

trino camacho 

Sergio Ramos està molt trist... pel cop de pilota que li va clavar a la senyora de l'11a fila del Bernabéu i que segueix en coma...

Ogni Kaká

¿Així doncs... ¿Et dius Sergio Ramos? ¿Explica'm... ¿Què se sent al ser la burla de twitter una altra vegada?

Notícies relacionades

Andreu

S'obre el teló i es veu Sergio Ramos xutant el penal. Es tanca el teló. ¿Nom de la pel·lícula? 'A TRES METROS SOBRE EL CIELO.