Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Manquen liders con Pasqual Maragall

Manquen liders. Si, i no precisament futbolistics. Ara que celebrem que fa 25 anys es varen fer a Barcelona els millors Jocs Olímpics, segons diuen alguns, i d'altres diguem que varen ser prescindibles o si més no innecessaris.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Ara be, tot i així, en un context mai vist tres administracions van col·laborar aferrissadament per tirar-ho endavant i a fe que es va aconseguir pero, amb un lider com Maragall -que ha estat el millor alcalde de Barcelona-, va posar una il·lusio al servei del col.lectiu ciutadà, i aquesta va esser tan encomanadissa que tot va sortir rodó.

I aixo que va ser posible per uns Jocs que poques cosas van deixar de profit per la ciutat, llevat de les rondes i alguna instal.lacio esportiva, no podia ser possible avui en dia amb l'experiència acumulada?

Per lo que es veu aquella experiencia col·laboradora que es va fer extensiva en altres ambits, 25 anys després resulta que no es posible que es torni a produir. Per què? Doncs molt senzill, falten liders, gent de discurs creible i engrescador com va l'enyorat 'Pasqui'.

Participacions delslectors

Mésdebats