tensió sobiranista

Indukern se suma a la fuga d'empreses i trasllada la seva seu a Madrid

La companyia farmacèutica pren aquesta decisió per la "situació actual d'inestabilitat jurídica"

tfuentes33423500 el prat de llobregat 05 04 2016 economia inaugurac160405172247

tfuentes33423500 el prat de llobregat 05 04 2016 economia inaugurac160405172247 / Ferran Nadeu

1
Es llegeix en minuts

El grup farmacèutic Indukern ha decidit traslladar la seva seu social a Madrid "davant la situació d'inseguretat jurídica que es derivaria d'una possible declaració unilateral d'independència" a Catalunya. La companyia ha efectuat aquest anunci a través d'un comunicat en què subratlla a més que "com a empresa familiar que sempre s'ha definit com a catalana i espanyola, el Grup Indukern vol subratllar expressament que s'ha vist obligat a prendre aquesta decisió per la situació actual d'inestabilitat jurídica".

Així mateix afegeix en el comunicat que adopta aquest canvi de seu "amb l'objectiu de preservar l'activitat normal de totes les seves empreses i en benefici dels seus clients, empleats, proveïdors i accionistes".

Notícies relacionades

Indukern és una empresa del Grupo Indukern dedicada a la distribució i comercialització de matèries primeres per a productes farmacèutics i veterinaris, ingredients per a nutrició animal, ingredients per a aliments, aromes i fragàncies i productes químics industrials.

La companyia compta amb més de 500 treballadors i té filials pròpies al Brasil, la Xina, Colòmbia, l'Índia, Mèxic, Portugal, Suïssa i Turquia.