Cornellà avisa que "respectarà la legalitat" si es convoca el referèndum

La moció ha tirat endavant amb els vots favorables del PSC i C's

1
Es llegeix en minuts

El ple de Cornellà de Llobregat ha aprovat una moció en la qual assegura que "respectarà la legalitat" si es demana la seva col·laboració en cas que es convoqui formalment el referèndum d'independència que el Govern ha anunciat per a l'1 d'octubre.

"L'èxit o fracàs d'aquesta iniciativa no es pot traslladar de forma irresponsable als ajuntaments, per aquest motiu expressem la nostra preocupació davant la incapacitat de la Generalitat i l'Estat per evitar aquesta situació de confrontació, i expressar que la via judicial no és la idònia per solucionar-ho", diu el text de la moció.

RESPECTE PER QUALSEVOL MOBILITZACIÓ

La moció subratlla que l'ajuntament respecta "qualsevol mobilització que es pugui produir en relació amb la defensa dels drets i llibertats d'expressió dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya".

Notícies relacionades

La moció ha tirat endavant amb els vots favorables del PSC -promotor de la mateixa i responsable del Govern municipal que encapçala Antoni Balmón- i Ciutadans (C's), l'abstenció d'ICV-EUiA i el vot contrari de la resta de grups de l'oposició.

Més notícies de Cornellà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA