La nova escola d'automoció de Cornellà acollirà 60 joves cada any

L'espai s'ubica al carrer Bonavista i impartirà formació en quatre especialitats: mecànica ràpida, electromecànica, sistemes de transmissió i mecànica de motor

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / CORNELLÀ DE LLOBREGAT

La Fundació El Llindar ha inaugurat a Cornellà la nova Escola d'Automoció El Llindar - M Automoció, "un pas més en la construcció d'un Centre Educatiu de Noves Oportunitats", segons explica l'Ajuntament de Cornellà.

Es tracta d'un espai de 480m², als baixos d'un edifici del carrer Bonavista, per impartir formacions professionalitzadores certificades en quatre especialitats: mecànica ràpida, electromecànica, sistemes de transmissió i mecànica de motor.

60 JOVES CADA ANY

L'Escola d'Automoció acollirà anualment 60 joves d'entre 14 i 21 anys, distribuïts en propostes formatives d'introducció a l'automoció per a adolescents que cursen una ESO flexible i adaptada, i els itineraris formatius especialitzats de formació professional inicial per a joves a partir de 16 anys.

La mateixa escola també acull el GarageLab, un laboratori de fabricació digital (FabLab). Impulsat amb la Fundació Orange, està pensat per explorar les noves vies formatives que proporciona la fabricació digital, els entorns makers i la indústria 4.0.

SUPORT DEL SOC

Notícies relacionades

A més del suport de l'Ajuntament de Cornellà, el projecte també ha rebut el suport del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) a través del Programa de Noves Oportunitats per a Joves de Garantia Juvenil.

Més notícies de Cornellà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Cotxes