INICI IMPECABLE

Un Barça líder en tot

L'onze de Valverde llueix els millors números de les grans lligues europees en un inici que només igualen Juventus i Nàpols

marcosl40253200 girona  23 09 2017  deportes    valverde observa desde el ni170924202318

marcosl40253200 girona 23 09 2017 deportes valverde observa desde el ni170924202318 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech / Barcelona

Va marcar un gol però va guanyar per tres de diferència. L’exemple més clar de l’espectacular plenitud  del Barça, que a més de comptar amb el ple de victòries (sis en sis victòries) i un avantatge impensablement còmode tan aviat (quatre punts sobre l’Atlètic i a set del Madrid) presenta els millors números de les grans lligues europees.

Notícies relacionades

Suárez va marcar el seu 87è gol en el seu partit 100 de Lliga amb el Barça –la mateixa efemèride que Sergi Roberto– després que Aday i Gorka facilitessin la sisena etapa blaugrana. A Montilivi, el Barça va reforçar més els números que el liderat: 20 gols marcats (més de tres per partit) i només dos d’encaixats (Shibasaki per al Getafe i Sergi Enrich per a l’Eibar) estableixen la millor estadística d’Europa per desempatar amb els altres dos únics equips que compten els seus partits de Lliga per victòries. Els dos, curiosament, comparteixen el liderat a Itàlia: el Juventus, que va caure apallissada al Camp Nou en la jornada inaugural de la Champions, i el Nàpols. El pròxim rival del Barça a Europa, i que visitarà dimecres, l’Sporting de Lisboa, va cedir els primers punts a l’empatar al camp del Moreirense. El Porto, a Portugal, ha lligat set jornades guanyant.

VALVERDE FIRMA EL MILLOR INICI

Valverde disfruta també del millor inici de la seva carrera com a entrenador. Mai havia aconseguit sis victòries en l’arrencada de Lliga amb els seus anteriors equips. No és, però, el primer entrenador del Barça a aconseguir-ho. El primer equip blaugrana en té molts precedents. Cap d’ells és Luis Enrique, el seu antecessor, curiosament.