Isa Balado trenca el silenci després de patir una agressió sexual en ple directe

CUATRO

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Isa Balado ha tornat a les xarxes socials després de patir una agressió sexual mentre feia una connexió en directe amb ‘En boca de todos’. La reportera del programa de Cuatro ha trencat el silenci amb un emotiu post publicat en el seu compte oficial d’Instagram.

«Se m’ha fet més difícil del que creia tornar fins aquí i encara se’m fa un petit nus a la gola... però em semblava injust tirar endavant passant per alt tants missatges bonics», va assegurar la periodista en aquesta publicació.

La comunicadora també va voler agrair els missatges que ha rebut des que va tenir lloc el lamentable fet: «No sé com estar a l’altura de l’allau de carinyo i suport que m’ha arribat... M’heu deixat sense paraules i amb la llagrimeta sempre en cua de reproducció».

Es pot recordar que, posteriorment a aquest episodi, Isa Balado va rebre el suport de gran part de la societat espanyola. Per exemple, després que una jutge deixés en llibertat l’individu que li va tocar el cul a la periodista en l’esmentada connexió, Antonio García Ferreras va ser molt clar a l’hora de donar la seva opinió al respecte després d’emetre les imatges del que va passar a ‘Al rojo vivo’.

«Moltes presentadores i reporteres, quan han hagut de fer aquest tipus de feina al carrer, han sigut víctimes d’això. Afortunadament, hi ha hagut un abans i un després en aquest país i això comença a ser una notícia inacceptable», va assegurar el comunicador en el programa de La Sexta, a més de donar el suport de tot l’equip a Isabel Balado.

Posteriorment a aquestes paraules en aquella entrega de ‘Al rojo vivo’, Ferreras li va cedir la paraula a Verónica Sanz, que també va recordar com va viure un moment similar quan treballava a Cuatro: «Crec que totes hem sigut víctimes d’això. Tota reportera que ha estat en una aglomeració o en un esdeveniment amb molta gent on l’eufòria es desencadena, fins i tot sense arribar a això, s’ha trobat amb abusos de molts tipus, vexacions i, fins i tot, tocaments. A mi m’ha passat, però crec que li ha passat a totes».

Notícies relacionades

«Tu ho vas denunciar en el seu moment, i és veritat que no va tenir repercussió», va assegurar Antonio García Ferreras abans de donar pas a les imatges del reportatge en què Verónica Sanz va ser víctima de tocaments, afegint: «L’Espanya de fa 12 anys. Som un país millor. Fixin-se, ara això és inacceptable. Ho hauria d’haver sigut també».

«Jo recordo que estranya que em vaig sentir i l’angoixa que vaig passar, perquè, tot i que som professionals, mantens el tipus, i a mi quaranta animals no m’impediran fer la meva feina. No em frenaran, però ho vaig passar malament perquè m’estaven grapejant i agafant. En el tercer o quart directe ho vaig dir, i el que vaig obtenir va ser una broma. Llavors, et desactiven com una persona que està vivint un moment delicat. Recordo que me’n vaig anar molt ràpid d’allà i ho vaig oblidar. Aquesta va ser tota la ‘denúncia’. 11 o 12 anys després, ho he volgut recordar quan vaig veure el que li passava a la companya. És el mateix plató. El mateix estudi. Des d’aquesta mateixa taula les coses han canviat», va assegurar Sanz.

Temes:

Cuatro