Aquest dilluns vinent

TVE reacciona a l’estrena de ‘Pecado original’: duplica l’emissió de ‘La promesa’

La cadena pública realitza aquesta estratègia coincidint amb l’arribada de la sèrie turca a les tardes d’Antena 3

TVE reacciona a l’estrena de ‘Pecado original’: duplica l’emissió de ‘La promesa’

RTVE

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

TVE reacciona a la imminent arribada de ‘Pecado original’ a les tardes d’Antena 3. La cadena pública ha anunciat aquest divendres que duplicarà l’emissió de ‘La promesa’ aquest dilluns vinent 20 de febrer, estratègia amb què buscarà minimitzar l’arribada de la nova ficció turca a la graella del canal d’Atresmedia.

Aquest moviment de TVE té caràcter, previsiblement, puntual i limitat a aquest dilluns vinent, dia en què aquesta sèrie turca començarà a fer tàndem amb ‘Amar es para siempre’ i ‘Tierra amarga’ a la franja vespertina de la cadena d’Atresmedia.

Notícies relacionades

La doble emissió de ‘La promesa’ aquest dilluns vinent també tindrà una conseqüència en la programació vespertina de La 1. La cadena suprimirà l’entrega prevista per a aquest dilluns de ‘Poldark’, allargant la ficció de Bambú fins a les 18.30 h, hora en què començarà ‘El comodín de La 1’ amb Aitor Albizua.

Aquesta estratègia de la cadena pública també té lloc en un moment en què ‘La promesa’ acaba de firmar un altre nou rècord d’audiència. La sèrie produïda per Bambú (‘Velvet’) va aconseguir aquest dimecres passat un 10,7% de quota de pantalla i 1.035.000 espectadors de mitjana en el seu consum lineal.

Temes:

TVE